Anderlecht: Mbokani ára megközelítheti a 20 millió eurót

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 15:55
Az Anderlecht a nyárig szeretné megtartani két meghatározó játékosát, a csatár Dieumerci Mbokanit és a középpályás Lucas Bigliát, fél év múlva viszont mindkét játékost továbbadhatja jó pénzért.

„Megegyeztünk Mbokanival, hogy nyárig nem távozik” – idézi az olasz és angol klubokkal is hírbe hozott kongói csatárral kapcsolatban a tuttomercatoweb.com az Anderlecht elnökét, Roger Vanden Stockot.

„Szerintem vele még jobb üzletet csinálhatunk, mint tavaly az Angliába szerződő Bentekével. Hogy lehet-e tízmillió az ára? Megközelítheti a húszat is” – fogalmazott a brüsszeli klubvezető. Mint ismert, az Anderlecht tavaly nyáron Bentekét 8.8 millió euróért (2.6 milliárd forint) adta el az Aston Villának.

Vanden Stock egy másik lehetséges nyári távozóról, az argentin-olasz Lucas Bigliáról is beszélt.

„Biglia eladásán is dolgozunk. Szükségünk van rá, címeket akarunk nyerni vele, de nem akarunk a játékos akarata ellen tenni" – fogalmazott a középpályással kapcsolatban a belga sportvezető.

Érdekes, hogy Juhász Roland esetében korábban nem tűnt ennyire „segítőkésznek” a brüsszeli klub. Az Anderlechtnél erre a szezonra mellőzötté váló védő sorsa továbbra is kérdéses, nem tudni, hol futballozhat a tavaszi szezonban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik