Anzsi: Gattusót még mindig vinnék, ahogy Gerrardot és Lampardot is

Vágólapra másolva!
2011.09.20. 14:26
Az angol sajtóban még mindig tartja magát az a néhány napja felröppent hír, miszerint az orosz Anzsi 13 millió fontos éves fizetéssel csábítja Steven Gerrardot és Frank Lampardot, míg Olaszországban Gennaro Gattuso ügynöke nyilatkozott úgy, hogy az orosz klub továbbra sem mondott le a Milan középpályásáról.

Dzsudzsák Balázs klubjával, az orosz Anzsival nap mint nap kapcsolatba hoznak egy-egy sztárjátékost. Jó részük valószínűleg soha nem szerződik a dagesztáni klubhoz, de nyár közepén még Samuel Eto'o szerződtetése is csak vágyálomnak tűnt...

A múlt hét slágertémája az Anzsival kapcsolatban, hogy Fernando Torres neve is szerepel a jelöltek között. Sőt, a szintén a Chelsea-ben játszó Frank Lampardot és a Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot is hírbe hozták az orosz klubbal. A szigetországi sajtóban még ma is több forrásban megjelent a néhány napja felröppent hír, miszerint a két középpályásnak idényenként 13 millió fontot garantáló szerződést kínálna az Anzsi.

Ugyanakkor nem csak Angliában szolgáltatnak témát a dagesztáni csapat tervezett igazolásai.

A Milanban játszó Gennaro Gattusót már nyáron is szerződtetni akarta az Anzsi, és a futballista menedzsere szerint továbbra sem mondtak le róla.

„Az Anzsi továbbra is szerződtetné Gennarót, de egyelőre nincs előrelépés az ügyben – mondta a 33 éves futballista ügynöke, Andrea D'Amico a Sportitaliának. – Tárgyalnunk kell még a Milan vezetőivel, meglátjuk, mik a terveik a középpályással.”

Gattusót jövő nyárig köti szerződés a piros feketékhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik