Franciaország: Bölöni László elégedetlen csapata támadójátékával

Vágólapra másolva!
2011.03.18. 21:30
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lens vezetőedzője, Bölöni László egy sajtótájékoztatón kifejtette, hogy elégedetlen csapata támadójátékával, azonban minden erejével azon dolgozik, hogy javítson ezen. Az 58 éves szakember legénysége legutóbbi hét bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, és mindössze három gólt szerzett ezeken a mérkőzéseken.

„Támadásban vannak problémáink, azonban keményen dolgozunk, hogy megoldjuk ezeket. Egyénileg és csapatban is javulnunk kell. Bízom a játékosokban, hogy minél hamarabb túlteszik magukat ezen a kétségkívül nehéz időszakon. Mindig képesek vagyunk jobb teljesítményt nyújtani, csak realistának kell maradnunk" – fogalmazott Bölöni László, aki kitért a holnapi, Montpellier elleni bajnokira is.

„Támadóbban fogunk futballozni és jobban fogunk összpontosítani. A játékosok egyetértettek velem, hogy az előző mérkőzéseken nem küzdöttek eléggé, többek között ennek tudhatóak be a rossz eredmények. Azonban mindenki profi, és tudja, hogy még keményebben kell dolgozunk a sikerekért" – tette hozzá a román válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

A Lens szombaton, a francia bajnokság 28. fordulójában a Montpellier otthonába látogat. Bölöni László legénysége jelenleg a kiesést jelentő utolsó előtti helyen áll a tabellán, négy pont a lemaradása a bennmaradást érő tizenhetedik helyen álló AS Monacóval szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik