Charleroi: a belga sajtóban László Csaba menesztéséről cikkeznek

Vágólapra másolva!
2011.03.16. 12:26
A belga sajtóban újra elterjedt László Csaba menesztésének híre, egyes források kész tényként kezelik, hogy a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában maradásért harcoló Charleroi elnöke, Abbasz Bajat azonnali váltásban gondolkodik.

A legutóbbi két mérkőzésen, a Kortrijk és a Standard ellen nyújtott teljesítmény tette elégedetlenné Abbasz Bajatot, ez vezethet László Csaba kényszerű távozásához – írja például a La Nouvelle Gazette.

A belga lapok szerint a gyors döntéseiről nevezetes klubelnök már meg is kereste Glen De Boecköt, ám a télen a Germinal Beerschottól menesztett korábbi válogatott futballista némi gondolkodás után elutasította a felkérést, mivel hosszú távra szóló megbízást szeretne – márpedig a bajnokság alapszakaszát mindenképpen az utolsó helyen záró Charleroi egyelőre csupán a bennmaradásért vívandó osztályozóra keres új edzőt.

Az idény közben munkába álló László Csaba sokáig nem tudott lelket verni a csapatba, majd hiába produkált vele nagyszerű februárt (négy meccsen tíz pont), a fent említett két találkozó elveszítése osztályozóra „ítélte" a Charleroi-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik