Hollandia: Van Marwijk kerete felbőszítheti az Arsenalt és a Bayernt

Vágólapra másolva!
2010.11.03. 18:32
Keretet hirdetett a november 17-i, Törökország elleni felkészülési mérkőzésre Bert van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kapitánya.

Van Marwijk keretének összetétele alighanem felbőszíti az Arsenal és a Bayern München vezetőségét is: ott van a névsorban Robin van Persie, akiről Arsene Wenger korábban közölte, hogy „esélytelen" a játékra a felkészülési meccsen, illetve Mark van Bommel, aki szintén nem egészséges – a bajorokkal egyébként is rendszeres konfliktusai vannak a hollandoknak.

A meghívott maródiak között van még Dirk Kuyt, Khalid Boulahrouz, Wout Brama, Eljero Elia, Theo Janssen és Ruud van Nistelrooy. Nigel de Jong továbbra sem nyerte vissza a kapitány kegyét – mint ismeretes, a védekező középpályás a Hatem Ben Arfa elleni brutális belépő óta nem kapott meghívót.

A HOLLAND KERET

Kapusok: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (Utrecht)

Védők:
Gregory van der Wiel (Ajax), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), Joris Mathijsen (Hamburg), Peter Wisgerhof (Twente), Erik Pieters (PSV), Wilfred Bouma (PSV), John Heitinga (Everton), Hedwiges Maduro (Valencia)


Középpályások:
Ibrahim Afellay (PSV), Wout Brama (Twente), Mark van Bommel (Bayern München), Theo Janssen (Twente), Stijn Schaars (AZ Alkmaar), Wesley Sneijder (Internazionale), Rafael van der Vaart (Tottenham), Demy de Zeeuw (Ajax)

Támadók:
Eljero Elia (Hamburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Ruud van Nistelrooy (Hamburg), Robin van Persie (Arsenal)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik