Utánpótlás: túl az első szűkítésen, hét Most Wanted-játékos nem folytathatja

Vágólapra másolva!
2010.06.17. 20:37
A Nike által támogatott Most Wanted tehetségkutató négy hetes bentlakásos tréningjének első negyedét máris letudta a tábort megkezdő harmincnégy fiatal. Hetvenkét óra alatt hat edzésen vettek részt, amely igencsak kimerítette őket, csütörtökön viszont a játék szabályainak ismeretében sor került az első keretszűkítésre is: a szakvezetők nem könnyű dolgát az élet is „megsegítette".

Pintér Tamás a szerdai edzésen szenvedett súlyosabb térdsérülést, rá tüzetes orvosi vizsgálat vár, ha hazatér. Így már csak öt mezőnyjátékost kellett kiszűkíteniük az edzőknek. Hegyi Tibor egy lépcsőben botlott el olyan szerencsétlenül kedden, hogy lábujja csúnyán megsérült. Szerdától így külső szemlélője lehetett a történéseknek. Az ő helyére új kapust hívnak be a trénerek.

Az ebéd előtt aztán eljött a keretszűkítés izgalmas, egyben fájdalmas pillanata. Horváth Péter edző a sorba, egymás mellé, valamint mögé leültetett játékosok közül Pintér Tamás mellett Kerekes Ádámnak, Szalai Zoltánnak, Tóth Bencének, Torma Péternek és Kemecsei Kristófnak mutatta fel képletesen a piros lapot. A munka hétfőtől már nélkülük folytatódik tovább.

Bővebben itt olvashat a tábor csütörtöki történéseiről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik