A szurkolókat leginkább Gera ollózása kápráztatta el az elmúlt idényben

Vágólapra másolva!
2009.06.15. 17:23
Szezon végi visszatekintő sorozatunk a legnépszerűbb bombagólokkal kezdődött, utána a legtrükkösebb találatokkal folytattuk. Olvasóinknak így lehetősége volt szavazni a tíz, videomegosztónkon legtöbbször nézett, parádés egyéni alakítás után született gólokra. A voksolást lezártuk, megszülettek az eredmények. Lássuk, mi lett a végső sorrend!
A csapattársak talán megsejtették, hogy Gera nyeri az NSO szavazását?
Fotó : Action Images (archív)
A csapattársak talán megsejtették, hogy Gera nyeri az NSO szavazását?
A csapattársak talán megsejtették, hogy Gera nyeri az NSO szavazását?
Fotó : Action Images (archív)
A csapattársak talán megsejtették, hogy Gera nyeri az NSO szavazását?

Hogy mennyire húzott haza a szavazók szíve, vagy milyen mértékben befolyásolta őket, hogy Gera Zoltán találatát láthatták az első helyen, azt nem lehet tudni, mindenesetre tény, hogy a magyar válogatott támadója Manchester Unitednek lőtt emlékezetes ollózásos gólját juttatták nagy fölénnyel az első helyre. (A szavazatok 32%-át kapta.)

Gera a Manchester United ellen


Gera mögött viszont nagy küzdelem zajlott a második helyért, amelyből nem sokkal, de a Wolfsburg brazil csatára, Grafite jött ki győztesen. Grafite elképesztő cselekkel döntötte halomra a védőket a Bayern München ellen 5–1-re megnyert német bajnokin, kicsalta Rensinget is, majd sarokkal (!) fejezte be a szólót. (17%-al lett második.)

Grafite csodagólja a Bayern ellen



Csupán egy százalékkal végzett mögötte a Bp. Honvéd „brazilja”, Hercegfalvi Zoltán, aki a tavaszi első fordulóban a Vasas otthonában elszenvedett 3–1-es vereség alkalmával sarokkal szerzett szépítő gólt csapatának.

Hercegfalvi parádés, sarokkal szerzett gólja



A többiek közül Zlatan Ibrahimovic és Emmanuel Adebayor kapott még jelentős mennyiségű voksot: a svéd támadó Bologna elleni flegma sarkazása 11%-ot hozott, míg a Villarreal ellen 4–1-re megnyert Bajnokok Ligája-negyeddöntőben szerzett Adebayor-féle ollózásos gól 10%-ot ért.

Nem kell sokáig várni az újabb szavazásra sem: holnap ugyanis újjal jelentkezünk, amelyben a magyar labdarúgószezon legszebb góljaira lehet majd voksolni.



Szavazás

Ön szerint melyik volt a szezon legtechnikásabb találata?

Szavazatok száma: 2185

Gera ollózása
31 % (686)
Grafite parádéja
17 % (373)
Ibrahimovic flegma találata
11 % (248)
Adebayor látványos találata
10 % (229)
Walcott emelése
3 % (68)
Alanzinho csavarása
2 % (46)
Nilmar szólója
4 % (82)
Kuranyi remekbe szabott megoldása
2 % (43)
Hercegfalvi sarkazása
16 % (358)
Priskin ötlete
2 % (52)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik