Az alelnök szerint Ronaldo a Flamengóban akar futballozni

Vágólapra másolva!
2007.12.31. 11:37
Kléber Leite, a Flamengo alelnöke szerint Ronaldo náluk akarja folytatni a pályafutását. A klub hamarosan felkínál neki egy szerződést, de a Milannal a brazil csatárnak kell megegyeznie a távozásáról.

Tovább folytatódik a Ronaldo-ügy. A sokat sérült brazil játékos az idei szezonban mindössze egy tétmeccsen kapott szerepet az AC Milan együttesében, és jelenleg Brazíliában kezelteti magát.

Közben felmerült az a lehetőség is, hogy a „Fenomén” hazatérne, és a Flamengóban folytatná pályafutását.

Bár az AC Milannál elzárkóztak előle, hogy a 31 éves klasszis tárgyaljon bármilyen klubbal, Kléber Leite, a Flamengo alelnöke a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, már közel a megegyezés.
„Az érdeklődés kölcsönös. Ronaldo azt mondta nekem, hogy a Flamengóban akar játszani. Két héten belül megkapja a végleges szerződést.”

A sportvezető hozzátette, hogy ők a Milannal nem tárgyaltak Ronaldo megvételéről, és ez nem is áll szándékukban. Szerinte azt Ronaldónak kell elérnie, hogy felbontsák a nyárig érvényben lévő szerződését.

A Milannál azonban várhatóan erre nem lesznek hajlandóak, hiszen ha valóban el akarják adni, akkor még most kaphatnak érte valamennyi pénzt. Amennyiben Ronaldo csak nyáron távozik, akkor már ingyen válthat klubot.

A futballista egyébként egyre jobb állapotban van, és a hírek szerint január másodikán csatlakozni fog a Dubaiban edzőtáborozó Milan-futballistákhoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik