A doppingvétséggel gyanúsított Romario lett a Vasco játékos(?)-edzője

Vágólapra másolva!
2007.12.07. 08:59
Romario lett Valdir Espinoza utódja a Vasco da Gamánál. A klasszis a tervek szerint játékos-edzőként irányítja a csapatot, de ha eltiltják, az karrierje végét jelenti.
Játékosedző vagy csupán edző lesz?
Játékosedző vagy csupán edző lesz?
Játékosedző vagy csupán edző lesz?
Játékosedző vagy csupán edző lesz?

Zajlanak az események Romario körül. Az egykori világklasszis támadót a héten doppingvétséggel vádolták, ugyanis egy októberi ellenőrzés során tiltott szert találtak a szervezetében.

1994 világbajnoka nem tagadott, magyarázatképpen azt hozta fel, hogy a tiltott anyag egy olyan készítményből kerülhetett a szervezetébe, amely a hajhullást hivatott megelőzni.

Hogy mi lesz Romario sorsa – eltiltják, vagy futballozhat tovább – csak december 18-án derül ki, akkorra idézte be őt meghallgatásra a szövetség.

Klubja, a Vasco da Gama azonban kiáll mellette, ezt jelzi, hogy őt nevezték ki a távozó Valdir Espinoza helyére vezetőedzőnek – vagy játékosedzőnek, amennyiben nem kap eltiltást.

Romario korábban már ideiglenesen irányította a brazil klubot, most pedig a carioca bajnokság első felének számító Guanabara Kupa végéig kap megbízást. Eurico Miranda klubelnök azonban úgy nyilatkozott, hogy ezt a szerződést meghosszabbíthatják.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik