A holland csapat nyerte a moszkvai Orosz Vasutak Kupáját

Vágólapra másolva!
2007.08.05. 20:33
A moszkvai Orosz Vasutak Kupa nemzetközi négyes labdarúgó tornát a holland bajnok PSV Eindhoven együttese nyerte, miután a döntőben 2-1 arányban bizonyult jobbnak a spanyol bajnok Real Madridnál.
Reuters
Reuters

A Real Madrid már az első félidőben kétgólos hátrányba került a mérkőzésen, akárcsak a Lokomotiv Moszkva elleni elődöntőben.

Aissati szerzett vezetés Ronald Koeman együttesének félóra magasságában egy távoli lövésből, s még a szünet előtt újra kapitulált a madridi védelem, Dudek is tehetetlen Zonneveld lövésével szemben.

A folytatásban a madridiak erejéből csak a szépítésre futotta, az argentin csatár, Javier Saviola Guti átadását értékesítve második találatát jegyezte a Real Madrid mezében.

A királyi gárda ezen a találkozón sem tudott igazán szervezett játékkal előrukkolni, különösen az első félidőben volt lassú Schuster gárdája a támadás-felépítéseknél.

A második játékrészben Guti és Robinho is színt vitt a vendégek játékába, s Saviola mozgékony játéka is meghozta gyümölcsét, azonban még így sem sikerült egyenlíteniük a nagy erőket mozgósító madridiaknak. A védelemben Cannavaro magabizossága és a csatár Balboa aktivitása érdemel még említést a mérkőzésen.

OROSZ VASUTAK KUPA:

DÖNTŐ:
PSV EINDHOVEN (HOLLAND) – REAL MADRID (SPANYOL) 2-1 (2-0)
G.: Aissati 33., Afellay 45., ill. Saviola 58.
A 3. HELYÉRT:
AC Milan (olasz) – Lokomotív Moszkva (orosz) 3-3 – tizenegyesekkel: 5-4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik