A Besiktas együttese is bejelentkezett Roque Santa Cruzért

Vágólapra másolva!
2007.07.06. 19:27
Isztambulban Roque Santa Cruz a fő téma: a Galatasaray után ugyanis a Besiktas gárdája is bejelentkezett a Copa Americán szereplő parauguayi csatárért. Abdi Celalettin Kolot már el is utazott Venezuelába, hogy megállapodjon a futballistával.

A Bayern Münchennél már korábban nyilvánosságra hozták, hogy nem számítanak Roque Santa Cruzra, aki a legutóbbi bajnoki szezonban mindössze két gólig jutott. A támadó jelenleg a Copa Americán vitézkedik a paraguayi válogatottal, közben Európában a megszerzéséért harcolnak a csapatok.

A Galatasaray edzője, Karlheinz Feldkamp már korábban bejelentette igényét a dél-amerikai támadóra, de a török klubnak a jelek szerint éppen saját városában, Isztambulban lesz a legnagyobb konkurenciája a futballista megszerzéséért.

Santa Cruzért ugyanis bejelentkezett a Besiktas, amelynek sportigazgatója, Abdi Celalettin Kolot már elutazott Venezuelába, a Copa America színhelyére, hogy szerződtesse a játékost.

„Egy új csatárra van szükségünk” – mondta Kolot a Fanatik című lapnak. – „Roque Santa Cruz pedig pontosan az a játékos, aki kell a csapatunkba.”

A Besiktas már leigazolta a Paris Saint-Germaintől Edouard Cissét, és lehetséges, hogy a következő napokban a Sevilla válogatott védője, Javi Navarro is aláír.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik