Kényszerű pénzelvonás

THÉKES ISTVÁNTHÉKES ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2009.07.15. 23:19
Címkék

Szerdán véget ért a bajnoki és Magyar Kupa-ezüstérmes Pick-Szeged játékosainak nyári pihenője. Lele Ambrus ügyvezető elnök az első edzésen „bemutatta” az új csapatkapitányt, Danijel And­jelkovicsot, majd a játékosok orvosi állapotfelmérése következett.

Igazoltan hiányzott Dra­gan Marjanac, Petar Ne­nadics és Valentin Ghionea. Előbbi kettő a szerb válogatott tagjaként a Mediterrán Játékokon vett részt, s még nem tért vissza, míg a román idegenlégiós családi ügyeit intézi (ők a jövő héten csatlakoznak társaikhoz). Tovább alakul a szegediek kerete, amelyből távozott Puljezevics Nenad, Julian Stamate és Adrian Petrea. Az egyetlen újonc az MKB Veszprém válogatott kapusa, az egy évadra kölcsönbe kapott Liszkai Szilveszter. A saját nevelésű Lele Ákos a tatabányai kitérő után visszatért.

Friss hír, hogy Herbert Gábor és Vadkerti Attila elfogadta a klub módosított szerződési ajánlatát (kényszerből csökkenti a fizetéseket a Pick), míg Laluska Balázzsal és Krivokapics Miloraddal tovább tárgyalnak a vezetők. A balkezes átlövők ragaszkodnak eredeti szerződésük betűihez, még inkább számaihoz, de Lele Ambrus szerint már közelednek az álláspontok.

A Szeged a hónap végéig hazai környezetben gyakorol, majd felkészülési mérkőzéseket vív, s részt vesz két nemzetközi tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik