Biztosan kifőztek valami jót!

MOLNÁR CSABA és MEGGYESI BÁLINT (fotó) jelenti SzkopjébólMOLNÁR CSABA és MEGGYESI BÁLINT (fotó) jelenti Szkopjéból
Vágólapra másolva!
2008.12.06. 23:27
Címkék
Ki-ki meccset játszik vasárnap a magyar és a francia válogatott. A mieinknek a döntetlen is elegendő, hogy Ohridban folytathassák a középdöntőben. Ha kikapnak, hétfőn itthon alhatnak a saját ágyukban.

Nincsenek jó emlékeink a franciákról. Enyhén szólva. Ebben az évezredben világversenyen még sohasem sikerült megvernünk Olivier Krumbholz tanítványait. A legfájóbb a 2003-as zágrábi vb-döntő hosszabbításában elszenvedett vereség, ám az athéni olimpia negyeddöntője után is a mi szívünk sajgott, miként nem kellemes emlék a tavalyi franciaországi világbajnokságon az 5–8. helyért elvesztett találkozó sem.

Az emlékek szóba kerültek az Imre Vilmossal folytatott beszélgetés során is – bár egészen más értelemben. „Szerintem az a csapat győz, amelyik képes túltenni magát az itteni első két csoportmeccs emlékein. Ha annyit tudunk fejlődni a dán és a francia mérkőzés között, mint amennyit a román után, akkor mi leszünk az esélyesek” – vélte a szövetségi kapitány.

A hadvezér persze mást is tett az emlékek felidézésén kívül. Segítőivel, Mátéfi Eszterrel és Konkoly Csabával szombaton az ellenfél játékát elemezték. Ezalatt a lányok a centrumban vásárolgattak ezt-azt. Inkább azt… Mert ebből nem sok minden volt. Bár azért hölgyek a hölgyek, hogy mindenhol megtalálják, mit érdemes megvenni.

Három győri barátnő nem tartott a többiekkel. Görbicz Anita, Hornyák Ágnes és Pálinger Katalin bebocsátást nyert a Continental Hotel konyhájába, és paprikás krumplit főztek. Egyöntetű vélemény szerint egészen káprázatosra sikerült, az egyetlen probléma, hogy a séf ahhoz már nem járult hozzá, hogy Pálinger palacsintát is süssön. Többek szerint a paprikás krumpli különleges zamatát a csípős kolbásztól kapta, amit Mátéfi Eszter hozott Csabáról.

Ott meg tudnak kolbászt készíteni.


folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik