Eb-selejtezők: Fernando Torres is megsérült a spanyoloknál

Vágólapra másolva!
2007.10.13. 11:34
Nem léphet pályára a spanyol labdarúgó-válogatott szombati, Dánia elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén Fernando Torres (képünkön szemben), aki megsérült a pénteki edzésen – jelentette a Reuters brit hírügynökség.
Imago
Imago

A Liverpool csatára kisebb izomszakadást szenvedett a jobb lábán, és már el is hagyta a hispánok aarhusi, mert további vizsgálatokat kell elvégezni a sérült testrészen.

A spanyol válogatott orvosa, Genaro Boras újságíróknak úgy nyilatkozott: Torres várhatóan nyolc-tíz napig nem játszhat majd.

Ez azt jelenti, hogy Lius Aragones szövetségi kapitány nemcsak a dánok, hanem a finnek elleni szerdai összecsapáson sem számíthat a támadóra.

Korábban már le kellett mondania a szakembernek a bokaésérüléssel bajlódó, valenciai David Villáról, és Torres kiválásával most a két első számú csatár nem áll rendelkezésre.

A kezdőcsapatban valószínűleg a Villa helyett behívott Raúl Tamudo, az Espanyol futballistája kaphat helyet.

A spanyol válogatott – amelynek még három mérkőzése van hátra az Eb-selejtező-sorozatban – 19 ponttal a második helyen áll az F csoportban a listavezető svéd együttes mögött. A hispánok ugyanakkor egy mérkőzéssel többet játszottak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik