Divat lett a fittségi táborozás a hazai és külföldi vízpartokon

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 10:58
Az elmúlt években egyre nagyobb divatja lett azoknak a fittségi táboroknak, melyek napokon keresztül kínálnak gazdag mozgásprogramot és egyben szabadidős kikapcsolódást a résztvevőknek. A táborokat elsősorban ismert fürdőhelyeinkre szervezik, hogy az aerobik vagy táncórák mellett lehetősége nyíljon a táborlakóknak az önfeledt fürdőzésre, és persze az esti partikban való részvételre. A trendek természetesen idén nyáron is folytatódnak, és több esemény is várja a táborlakókat.
Csoportos edzés a strandokon
fitnesz.hu
Csoportos edzés a strandokon
Csoportos edzés a strandokon
fitnesz.hu
Csoportos edzés a strandokon

A tánc napjainkban – a multinacionális divatcégek és a kereskedelmi televízióknak is köszönhetően – egyre népszerűbb irányzat a mozgás világában. A képernyőről is ismertté vált táncosok sorra szervezik táboraikat, ahol gyermekeket és felnőtteket egyaránt oktatnak. A hip-hop aerobik irányzat hazai képviselőjeként ismert Farkas Zolee Balatonszemesen táboroztatja június végén a tánc iránt érdeklődőket, ahol egy héten keresztül napi háromszori étkezést, szállást és napi több táncórát is tartalmaz a részvételi díj (bővebb információ a táborról >>).

fitnesz.hu
Az aerobikosok legnagyobb tábora a Velencei-tó partján kerül megrendezésre. A II. AerobiCamp 3 napon keresztül több külföldi aerobik prezenterrel (Dimos Ketsentzis, Christoph Sulon, Ilan Dedemoglu, Per Markussen) és kiváló hazai előadókkal (Füzessy Balázs és csapata) gazdagított programot kínál. A számos aerobik óra mellett a szervezők gondoskodnak az esti szórakoztató és táncos programokról is. A több száz táborlakó a 3 nap alatt igazi csapattá kovácsolódik, amely felejthetetlen élményt és valódi feltöltődést jelent a résztvevőknek (bővebb információ a táborról >>).

A hazai táborok mellett több ismert aerobik oktató és fitnesz szakember szervez saját kirándulásokat külföldre, ahol könnyed programot kínálnak a résztvevőknek egy tengerparti nyaralással egybekötve. Ezekben a táborokban általában napi 2-3 gyakorlati foglalkozás van, amely igazából sokkal inkább a nyaralás mozgással való megfűszerezését szolgálja, mint a valódi fittségi tábor megvalósítását.

Akár egy itthoni intenzív tábort választ valaki, akár egy külföldi pihentető fittségi nyaralást, biztos, hogy a mozgásprogramokkal fűszerezett pihenés igazán jó választás.

fitnesz.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik