Hazánkban tartott bemutatót big Ronnie, az élő testépítő legenda

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 10:58
Ronnie Coleman és Timea Majorova voltak a sztárvendégei a május 14-én megrendezett BSN IFBB Grand Prix elnevezésű pénzdíjas testépítő és fitness versenynek.
Big Ronnie
fitnesz.hu
Big Ronnie
Big Ronnie
fitnesz.hu
Big Ronnie

Timea Majorova
fitnesz.hu
Timea Majorova
A Lurdy-házban színvonalas verseny-show keretében igazi közönségtalálkozón vehettek részt a testépítés rajongói minden idők egyik legnagyobb testépítő legendájával. Az 1964. május 13-án született Ronnie Coleman – aki 1998. és 2006. között egymás után nyolcszor nyerte meg a világ elsőszámú testépítő viadalát és szerezte meg a Mr. Olympia címet – a színpadi interjúban rövid tőmondatokban válaszolt a közönség kérdéseire. A nagy Ronnieról megtudhattuk, hogy minden edzőtermi gyakorlat a kedvence, van két lánya (20 és 22 évesek), szereti a rap zenét (kedvence 2Pac), és azért kezdett neki a versenyszerű testépítésnek, mert így ingyenes volt a fitnesztermi bérlet. Sőt, arra a kérdésre, hogy mi motiválja még 8 Mr. Olympia megnyerése után, szintén ez volt a válasza: „ingyen van a fitnesztermi bérlet”. A jó humorú testépítő legenda az egész délután tartó program végén egy néhány perces bemutató erejéig megszabadult szinte elhagyhatatlan napszemüvegétől és mezétől, hogy szezonon kívüli formájával is elkápráztassa rajongóit.

Ronnie Coleman európai turnéja során érintette hazánkat. Egyenesen Londonból érkezett Budapestre, majd rövid ittlét után tovább is repült. Vendégszereplésére elkísérte Őt az elbűvölő Timea Majorova, aki a világ elsőszámú fitness modelljeként már többszáz címlapfotón jelent meg az elmúlt években.

fitnesz.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik