Ismétel a Waterford United is

Vágólapra másolva!
2007.06.17. 19:34
A Fram katasztrofálisan rajtolt, hat fordulót követően még nyeretlen és mindössze kép pontot gyűjtött, legutóbb a Keflavik otthonában vérzett el. Túl sok jóban most sem reménykedhet, mivel hazai környezetben eddigi két mérkőzését rúgott gól nélkül elbukta! A Fylkir ezzel szemben idegenben még veretlen (2 győzelem 1 döntetlen) és négy mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

A HK Kopavogur–KR Reykjavik összecsapás biztos hazai sikert sejtet, mivel a HK hazai pályán egyelőre hibátlan (2 győzelem), míg a KR egy ponttal sereghajtó és látogatóként csak vereséget könyvelt el.

A listavezető és remekül rajtoló (5 győzelem 1 vereség) Hafnarfjordur a közép mezőnyben tanyázó Breidablikot látja vendégül. A hazai együttes az előző körben a sereghajtó KR Reykjavik otthonába győzött 2–0-ra. A Breidablik legutóbb az IA Akranest győzte le 3–0-ra, az utazó mérlege azonban nem túl sikeres (0–2–0).

Az ír FA- Kupában a 16 közé jutásért az újrajátszásokat rendezik. Meglepetésre az első osztályú Waterford United repetázni kényszerül harmadosztályú Tolka Rovers ellen, az első mérkőzésen 2–2-re végeztek. Azonban elképzelhető, hogy hazai környezetben kijön az osztály különbség, és több góllal győz a Waterford.

A szintén első osztályú Galway United azonban még nehezebb helyzetben, neki idegenben kell kiharcolnia a tovább jutást a második vonalban szereplő Finn Harps ellen. Az első összecsapáson csupán 2–2-re futotta a Galway erejéből
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik