A 4-es a fekete bárány

Vágólapra másolva!
2007.02.27. 14:31
Egy, csak egy legény nincs talpon a vidéken – így összegezhetnénk az idei skandinávlottó-húzásokat. A 4-es ugyanis az egyetlen szám, amely 2007-ben még nem jelentkezett, összességében tizennégy hete pihen. Ha példát vesz a 32-esről, akkor nem sokáig marad érintetlen, hiszen a 32-es éppen a múlt szerdán jött elő először ebben az évben. Ez a szám egyedüliként képviselte a harmincasokat, a család tagjai az utóbb két sorsoláson kifejezetten gyengén szerepeltek. Ezért azt várjuk, hogy most fordul velük a szerencse, és több tagjuk is színre lép. Ajánljuk a 31-est, amely a februári játékok specialistája, ebben a hónapban hússzor került táblára.
A 9. héten viszont elsősorban a húszasok villogtak, a legtöbbször a 28-ast és a 29-est emelték ki. Előbbi az elmúlt két sorsoláson duplázott, lehet, hogy most pihenőre vonul, a 29-es viszont két hete lustálkodik, könnyen elképzelhető, hogy visszatér. A 21-esben láthatunk még fantáziát, a tárgyhéten ugyanis eddig nem jelentkezett. Ugyanez volt a helyzet a múlt szerdai játék előtt is. Akkor azt írtuk, hogy a 21-es a 8. héten még érintetlen, aztán az esti húzáson színre lépett...
A végére hagytuk a legfontosabbat: ezen a héten a főnyeremény 488 millió forint, aki egyedül ér el hét találatot, az rekordösszeggel gazdagodik.
A számítógép ajánlata:2, 4, 5, 11, 15, 23, 27, 33; duplázásra esélyes a 26-os és a 31-es.

Jó esély kínálkozik a 26-os felbukkanására
Készüljünk a kettes végűek parádéjára!
Bátran jelöljük a harmincasokat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik