Végre kiderült! Erre költi Wenger az Arsenal millióit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 18:32
null
Így hívnak az Arsenal-játékosok, és szurkolók lottózni (Fotó: arsenallotto.co.uk)
Hosszú nyomozómunka után rájöttünk, hogy Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere miért nem költekezik a nyáron. A megoldás egyszerűbb, mint gondoltuk: lottóra kell a pénz.

Ez a felugró ablak fogadja azokat, akik az Arsenal hivatalos honlapjára látogatnak, vagy már rutinosan csak az arsenallotto.co.uk-t keresik fel.

Az együttes még májusban indított promóciója egyszerű: vegyél egy, az „ágyúsok” vidám játékosainak arcképével ellátott szelvényt, válassz ki hat számot, majd egy Arsenal-legendát, és nyerj 17 millió fontot (nagyjából 6 milliárd forint).

Ilyen is lehetne az Arsenal kezdője a jövő héten
(Fotó: dailymail.co.uk)
Ilyen is lehetne az Arsenal kezdője a jövő héten (Fotó: dailymail.co.uk)

Az ötlet remek, az időzítés viszont borzalmas. A legújabb reklám megjelenése után sorra érkeztek a: „Ha nyersz, vegyél nekünk játékosokat”, és a „Szóval erre költi Wenger a pénzt az átigazolások helyett” blogbejegyzések és cikkek.

Természetesen azért ennyire nem rossz a helyzet Londonban, hiszen az átigazolási időszakból még Angliában is hátra van három nap.

Mivel sok ideje már nincs egyezkedni az Arsenal menedzserének, a Daily Mail értesülései szerint Wenger végül mond egy all int, és felkínálja mind a 70 millió fontját a blancók hármasáért, Mesut Özilért, Ángel Di Maríáért, valamint Karim Benzemáért.

Nehéz elhinni, hogy a madridiak csak úgy odadnák legjobbjaikat az utolsó napon, de ahogy Mathieu Flamini és Yaya Sanogo sem tudott ellenállni Wenger mester hívó szavának, úgy lehet, hogy a királyiak triója sem tud nemet mondani a franciának, pláne ha úgy olcsóbban jutnak az Arsenal-lottóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik