Két győzelem kell a DAB-nak

GÁL EMÍLIAGÁL EMÍLIA
Vágólapra másolva!
2007.01.29. 01:41
Címkék
Hosszabbítás után, büntető lövésekkel nyert a Dunaújváros a Budapesti Koriközpontban a Ferencváros ellen. Ezzel az Acélbikák karnyújtásnyira kerültek attól, hogy a Csíkszeredát megelőzve elkerüljék a bajnoki elődöntőben a címvédő Alba Volánt.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ehhez a DAB-nak a hátralévő két mérkőzésén győznie kell. Ez nem is tűnik megvalósíthatatlannak, hiszen a Fehérvári Titánok és a Miskolci Jegesmedvék ellen lép még jégre Vladimír Matejov legénysége. Ha sikerrel járnak, az elődöntőben az Újpesttel találkoznak, míg a Volán ellenfele a Csíkszereda lesz.

Középszakasz

FERENCVÁROSI TC - DUNAÚJVÁROSI ACÉLBIKÁK-EXTRA.HU 4–5
(1–0, 1–1, 2–3, 0–1 – büntetőkkel)

Budapesti Koriközpont, 300 néző. V: Halassy, Németh, Baros
FTC: Szőke – Székely Mádai Z., NAGY L. (1), SZÉKELY MÁDAI L. (2), JÁNOSI 3, Hoffmann, Szappanos, Serdült (1), Bontovics, Kiss, Gergely, Krisztu G., Vígh, Krisztu Gy., Major, SCHELLIN 1, Nyerges, Molnár, Simon. Edző: Dragomír György
DAB: Ferjo – Vargyas, Hegyi, Borsos, Szilassy, Foltin, Sucko, Lencsés, Kiss Á. 2, Galanisz (2), Azari (1), Erdélyi, HOLLÓ, MAGOSI, JONKL 2, Mestyán (1), Pozsgai, Revák, Berta, Király. Edző: Vladimír Matejov
Kiállítások: 28, ill. 24+10 perc fegyelmi (Sucko)

Mestermérleg

Dragomír György:
– Gratulálok a csa-patomnak, nagyon jó mérkőzés volt, amelyet megnyerhettünk volna, ha jobban koncentrálunk. A végeredmény a szerencsén múlott.

Vladimír Matejov: – Rosszul kezdtük a meccset, nem sikerült azt hoznunk, amit az öltözőben megbeszéltünk, de végül a büntetőknél nekünk volt szerencsénk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik