Joaquín élesen bírálja Luis Aragonést

Vágólapra másolva!
2006.10.06. 17:40
Éles kritikával illette Luis Aragonés szövetségi kapitányt a keretből ezúttal kihagyott szélső, Joaquín. A Valencia kitűnő játékosa szerint vicc az, ami a válogatottnál folyik, teljes a káosz.
Joaquín szerint káosz van a válogatottnál
Joaquín szerint káosz van a válogatottnál
Joaquín szerint káosz van a válogatottnál
Joaquín szerint káosz van a válogatottnál

Luis Aragonés több meglepetést okozott legutóbbi válogatott kerete kijelölésekor, kihagyta többek között azt a Raúlt, aki az elmúlt tíz évben csak akkor nem került be a csapatba, ha sérült volt, valamint a Betistől a Valenciához igazolt szélsőt, Joaquínt.

Luis Aragonés nem ért egyet a keretből kimaradt Valencia-játékossal
Luis Aragonés nem ért egyet a keretből kimaradt Valencia-játékossal
Utóbbi játékos nagyon zokon vette a mellőzést, és csütörtök este élesen bírálta a helyi Punto Radióban a szövetségi kapitányt.

„Ami most a válogatottnál folyik, az vicc. Káosz van és Luis sem tudja, hogy mit csináljon. Tudom, hogy ezek a szavak nem segítenek abban, hogy visszakerüljek a csapatba, de én így érzem.”

Joaquín még hozzátette azt is, hogy Raúl nem ezt a bánásmódot érdemelte a kapitánytól: akkor maradt ki a keretből, amikor egy hét alatt háromszor is eredményes volt.

A közvélemény által is sokat támadott Luis Aragonés megvédte válogatási elveit, és visszavágott Joaquínnak.
„A nemzeti tizenegy soha nem vicc. Valóban elvesztettünk egy olyan meccset, amit nyernünk kellett volna (Észak-Írország ellen – a szerk.), de ez nem jelent káoszt. Az elmúlt 29 meccsünkből mindössze kettőt buktunk el.”

„Joaquínra visszatérve, ő azért nem kapott most meghívót, mivel nem vagyok elégedett a formájával. Ha megérdemli a válogatottságot, majd újra beválogatom.”

Raúl mellett Joaquín is alapembere volt eddig a válogatottnak, a kapitány 29-ből 27-szer számított rá a keretnél, és húsz alkalommal pályára is küldte.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik