Sportlövők dicsérete

V. D.V. D.
Vágólapra másolva!
2004.04.07. 22:20
Címkék
A pálya, és országúti kerékpárosok egyelőre még csak harcolnak az olimpiai részvételi jogért, közülük a Sydneyben pontszerző Szabolcsi Szilvia esélyei a legjobbak  tudtuk meg a MOB egyeztető tárgyalása után.
Országúton Bodrogi László jelentős formajavulásának köszönhetően a magyar csapat jelenleg a 32. helyen áll az összesítésben. 67 ponttal van elmaradva a részvételt jelentő 30. helyen álló braziloktól és 64-gyel Venezuelától, ez a hátrány azonban behozható.
Az egyeztetés második félidejének vendégei, a sportlövők dicséretben részesültek, hiszen a név szerinti nevezéseket előkészítő Nagy Zsigmond nemzetközi titkár véleménye szerint Hammerl László fegyelmezett csapata szolgáltatta legpontosabban a szükséges adatokat. Kilenc lövő – öt hölgy és négy férfi – részvétele már biztos. A helyzet még változhat, az április végén rendezendő előolimpiai tesztverseny előtti kongresszuson döntenek a még elosztásra váró kvóták sorsáról, a magyarok futócéllövésben, dupla trappban és férfi pisztolylövésben lehetnek érdekeltek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik