H. Á. 2019.11.19 12:09 Frissítve: 2019.11.19 13:29

Walesi-magyar: egyre több magyar jegyfoglalását törlik...

Kedden este telt ház előtt lép pályára Cardiffban, Wales ellen Eb-selejtezőn a magyar válogatott, amelyet hivatalosan 1600 magyar drukker biztathat a vendégszektorból. Több, Angliában élő, angliai lakcímmel rendelkező magyar szurkoló is jegyet foglalt a mérkőzésre, ám a helyszínre érve azzal szembesült, a walesi szövetség törölte az igénylést.

 

Akadnak, akik hoppon maradtak (Fotó: Nemzeti Sport)
 
Wales–Magyarország: ÉLŐ felvezetés!
Rossi: Oroszlánként kell küzdeni a sárkányok és a walesi Mbappé ellen
Kemény lesz, de muszáj nyernünk – Giggs 
ÁLLÍTSA ÖSSZE A WALES ELLENI KEZDŐCSAPATOT!
A mérkőzést megelőző élő felvezetésünkben számoltunk be róla, még hétfő este, hogy sokan indultak útra Budapestről Cardiffba érvényes belépő nélkül a mindent eldöntő Eb-selejtezőre. Ők valószínűleg nem juthatnak majd jegyhez, hiszen egyrészt telt ház előtt rendezik a mérkőzést, másrészt a walesi szövetség a hazai szektorba nem ad el jegyet magyar szurkolóknak – legalábbis a jelek szerint.
 

Helyszíni tudósítóink számoltak be ugyanis arról, hogy egyre több olyan magyar szurkolóval találkoznak a városban járva, akinek törölték a foglalását.

„Egyre több olyan magyar drukkerrel találkozni Cardiffban, aki Angliából érkezett és itt tudta meg, hogy a walesi szövetség törölte a jegyfoglalását a hazai szektorba, hiába van angliai lakcíme” – írta Pór Károly kollégánk a walesi fővárosból.

Már hétfőn is érkeztek hírek egyébként hasonlóan járt drukkerekről, akiknek a walesi cím sem volt elegendő a jegy átvételéhez.

NOVEMBER 19., KEDD
EB-SELEJTEZŐK
E-CSOPORT, 10. FORDULÓ
20:45: Wales–Magyarország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A Nemzeti Sportot az Eb-selejtezőről tudósítja: Nagy-Pál Tamás (videó), Pietsch Tibor és Pór Károly (szöveg), Török Attila (fotó). 

 

2020.09.09 14:55:20

Magyar válogatott PAJOR-GYULAI LÁSZLÓ

Zöld öltöny és szolgálati lakás. Legfőbb ideje, hogy a sportág szereplői felvállalják a szolidaritást a régi idők nagy labdarúgóival.

2020.09.09 23:17:42

Magyar válogatott SZ. M.

2020.09.09 20:57:25

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Niko logikus döntést hozott.

2020.09.09 20:54:16

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. A szerző pengevillanású mondata: »A csend a hősök pihenője.« Értette-e vajon a kötetet végigsilabizáló, -jegyzetelő Sebes Gusztáv ezt a mondatot?