Válogatott: Sohasem néztem Eb-t vagy vb-t, most sem – Király

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.07. 09:04
Király Gábor volt D. Tóth Kriszta vendége az „Elviszlek magammal” című műsorban. A magyar válogatott kapusa többek között beszélt a családjáról, arról, hogy milyen babonái vannak, hogy miért érhetett be az Eb-re a válogatott, de Cristiano Ronaldo is szóba került, akiről egyenes véleménnyel van a szombathelyi labdarúgó.




Király Gábor a csaknem egyórás úton kifejtette, hogy a ruházata miatt indult mozgalom kapcsán kreatívnak tartja a magyarokat, azonban a hétköznapokban nem használ szürke mackónadrágot, ez számára csupán munkaruha.



Király Gábor a csaknem egyórás úton kifejtette, hogy a ruházata miatt indult mozgalom kapcsán kreatívnak tartja a magyarokat, azonban a hétköznapokban nem használ szürke mackónadrágot, ez számára csupán munkaruha.

„EDZŐ VAGYOK A PÁLYÁN”

A magyar válogatott rangidős labdarúgója reagált arra a hasonlatra, miszerint „flúgos” kapusként a rockegyüttesekben a doboshoz hasonlít leginkább, és arról is beszélt, hogy a játék alatt hogyan éli meg a mérkőzést.

„A pályán nem hallom, amikor a nevemet skandálják, csak egy morajlást. Olyan vagyok, mintha második edző lennék a játéktéren, hiszen irányítanom kell” – mondta.

BEÉRETT A VÁLOGATOTT

„Toleráltuk egymást a csapatban. Nem szóltunk be egymásnak, ha valami nem tetszett, nem akartuk a másikat megbántani. Ez volt a kulcs az Európa-bajnokságon” – emlékezett vissza Király.

A JÖVŐJÉRŐL IS BESZÉLT

„Voltak megkeresések, hogy esetleg visszamenjek külföldre az Eb előtt és után is, de a külföldi részt már lezártam. Tizennyolc év elég volt. Mindent láttam, hallottam, újat nem tudnak már mutatni” – mondta a szombathelyi kapus.

„Élvezem, hogy itthon lehetek Szombathelyen. Öt éve kérdezem a korábbi labdarúgókat, válogatott kapusokat, külföldi csapattársaimat arról, hogy mikor hagyja abba az ember. Mindenki azt mondta, hogy majd eljön az a pillanat. Fáj itt-ott mindenem, de ezt félre tudom tenni, és ezt fel tudom pörgetni adrenalinban. Nem tudom, mikor jön el a vége” – zárta rövidre a jövőjével kapcsolatos kérdést Király Gábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik