Válogatott: megvan, mikor találkozik a keret; több fiatal is bizonyíthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.26. 11:51
null
Bernd Storck május 8-ától dolgozhat együtt az itthon játszó kerettagokkal (Fotó: mlsz.hu)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) bejelentette, hogy a válogatott felkészülése május 8-án, a Magyar Kupa-döntő másnapján kezdődik Telkiben.

 

 

Bernd Storck szövetségi kapitány azonban már a jövő hét elejétől várja Telkibe azokat az itthon szereplő kerettagokat, akik nem igényelnek hosszabb pihenőt vagy rendszeres edzésre van szükségük – olvasható az mlsz.hu-n.

A május 7-i Magyar Kupa-döntő másnapján Telkiben találkoznak az itthon játszó futballistáink, Storckék két nappal később Ausztriába utaznak edzőtáborozni.

Az biztos, hogy az összetartás elején az U21-es válogatottal megmérkőzik a felnőttcsapat, a légiósok pedig a külföldi bajnokságok befejeztével folyamatosan csatlakoznak a kerethez.

„Az biztos, hogy a május nyolcadikai találkozón ott lesz a keretben néhány fiatal játékos is, aki a távlati csapatban már szerepelt korábban, a tavasszal pedig jó teljesítményt nyújtott klubjában – idézi az mlsz.hu Bernd Storckot. – Remélhetőleg május közepére teljes lesz az ausztriai edzőtábor kerete, ami természetesen a külföldi csapatok szereplésétől függ. Előfordulhat például, hogy Kleinheisler László és Stieber Zoltán csapata a Bundesliga zárását követően egymás ellen játszik osztályozó mérkőzést, és csak ezt követően csatlakozhat a válogatotthoz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik