Válogatott: Leekens az NB I-es edzőkkel egyeztetett

Vágólapra másolva!
2017.12.07. 21:35
null
Georges Leekens (balról a negyedik) rendszeresen találkozna az NB I-es csapatok vezetőedzőivel (Fotó: mlsz.hu)
Georges Leekens, a magyar válogatott szövetségi kapitánya péntek délután Budapesten találkozott az NB I csapatainak vezetőedzőivel. A kötetlen beszélgetésen szinte minden klub képviseltette magát – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

 

 

Georges Leekens év végi, informális találkozóra invitálta az NB I-es klubok vezetőedzőit – olvasható az mlsz.hu-n. A találkozón három szakember nem tudott részt venni hivatalos elfoglaltsága miatt – a Paksi FC-t pedig Tököli Attila képviselte –, a mostani beszélgetést azonban minden bizonnyal pótolják majd a felek a közeljövőben.

A csütörtök esti vacsorán részt vett Vági Márton, a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára is. Az eszmecsere barátságos légkörét jól mutatja, hogy több mint két órán keresztül tartott, ráadásul a szövetségi kapitány ezúttal is megerősítette, hogy rendszeresen szeretne találkozni a csapatok szakvezetőivel.

„Ahogy azt korábban is említettem már, szeretném, ha rendszeresen tudnánk beszélgetni az edzőkollégákkal arról, miként tudjuk segíteni egymás munkáját, és ezzel a magyar labdarúgás fejlődését. Kíváncsi vagyok a véleményükre, a meglátásaikra, hiszen a klubcsapatok és a válogatott kölcsönösen tudják erősíteni, segíteni egymást” – fogalmazott Georges Leekens.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik