Válogatott: Édesanyám majdnem elsírta magát – Otigba

Vágólapra másolva!
2018.03.09. 17:48
null
Otigba Kenneth büszke rá, hogy magyar válogatott lehet (Fotó: Tumbász Hédi)
Nagyon várja, hogy bemutatkozzon a magyar válogatottban Otigba Kenneth, a Ferencváros magyar-nigériai védője, akit Georges Leekens meghívott a 7 fős keretébe a Kazahsztán és Skócia elleni felkészülési mérkőzések előtt.

„Amikor a szövetségi kapitány telefonon megkeresett, hogy számítana rám, nagyon megtisztelve éreztem magam. A kapitány úr beszélt a csapatról való elképzeléseiről, és jelezte, hogy bennem is látja a potenciált” – idézte a Ferencváros honlapja a korábban az utánpótlás-válogatottakban már szereplő Otigbát.

„Két barátságos mérkőzést játszik a csapat, én pedig nagyon várom, hogy a válogatottban is megmutathassam magam. Az biztos, hogy miként a Fradiban, úgy a válogatottban is a maximumot nyújtom majd, aztán az idő eldönti, hogy sikerül-e megragadnom a válogatottban” – mondta a labdarúgó, akinek édesapja nigériai, édesanyja magyar, így elvileg mindkét ország hívását elfogadhatta volna.

„Családon belül sokat beszélgettünk a témáról. Amikor édesanyámnak mondtam, hogy elfogadtam a meghívót, majdnem elsírta magát, annyira örült. Az ilyen pillanatok sokat jelentenek. Nagy örömmel várom, hogy pályára lépjek a magyar nemzeti csapatban.”

Otigba Kennethtel interjút olvashat a szombati Nemzeti Sportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik