Válogatott: Csodás közönség, remélem, nem leszek vicc tárgya – Dzsudzsák

Vágólapra másolva!
2015.10.09. 08:25
Dzsudzsák Balázs hálás a közönségnek, hogy az utolsó percig biztatta a magyar válogatottat a Feröer elleni Eb-selejtezőn. A magyar középpályás reméli, hogy nem lesz vicc tárgya, amit a sorozat előtt mondott.

„Rászolgáltunk a győzelemre, a második félidő alapján mindenképpen. Gratulálok Böde Daninak, és nem utolsó sorban köszönöm, hogy ilyen fantasztikus hangulat volt. Nem akarom túlzásba vinni, de nagyon fontos volt, hogy nulla egynél is csak a pozitív és kellemes hangokat hallottuk a lelátóról. Lehet, elfecsérelt, de sokat segített, hogy ilyen sokan kijöttek, és az utolsó percig biztattak bennünket. Remélem, hogy jó hírekkel fejeződik be ez a hét és a selejtezősorozat is” – mondta Dzsudzsák Balázs a találkozó után.Dzsudzsák Balázs a találkozó után.

„Feröer most is és egy évvel ezelőtt is bizonyított. Bízom benne, hogy esetleg meglepik a románokat, mint ahogy minket is megleptek, ráadásul a három legjobbjuk is visszatér a csapatba.”

Mint ismert, Románia jelenleg egy ponttal előz meg minket, így ha több pontot szerzünk az utolsó fordulóban, mint ők, akkor mi vagyunk a csoportmásodikok, s egyenes ágon kijutunk az Európa-bajnokságra.

Dzsudzsák Balázs a selejtezősorozat előtt azt mondta, hogy most vagy soha. A magyar válogatott középpályása reméli, most nem lesz vicc tárgya.

„Nekem mindig vannak ilyen mondásaim, de remélem, most az egyszer idézőjelesen nem vicc tárgya lesz, és nem fordítják vissza ellenem.”

♦ A PÓTSELEJTEZŐ MÁR BIZTOS
A KÖZVETLEN KVALIFIKÁCIÓHOZ (csoportmásodikként) AZ UTOLSÓ FORDULÓBAN TÖBB PONTOT KELL SZEREZNÜNK, MINT ROMÁNIÁNAK
JELENLEG MAGYARORSZÁG A LEGJOBB CSOPORTHARMADIK, DE UKRAJNA, OROSZORSZÁG, SVÁJC ÉS TÖRÖKORSZÁG, SŐT, EXTRÉM ESETBEN NORVÉGIA ÉS WALES IS MEGELŐZHETI MÉG. AMI BIZTOS: 15 PONTUNK LESZ A 3. HELYEZETTEK ÖSSZEVETÉSÉBEN.
A CSOPORTOK EREDMÉNYEIT ÉS TABELLÁIT ITT TALÁLJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik