Válogatott: A Szalai-ügynek nincs itt az ideje - Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.06. 17:41
Dzsudzsák Balázs szerint a hazai mérkőzéseket hoznia kell a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha sikerrel akarja venni az Eb-selejtezőket. A Dinamo Moszkva szélsője a Szalai-üggyel nem kívánt foglalkozni a szombati sajtótájékoztatón. A magyar válogatott vasárnap 18 órakor, az Üllői úti stadionban az északírek ellen kezdi meg a kvalifikációs sorozatot.

„Kimondani kimondom, hogy szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést, olyanba viszont nem megyek bele, hogy ez most kötelező jellegű-e vagy sem, amiből aztán megint az lesz, hogy én megmondtam – válaszolta Dzsudzsák Balázs arra a kérdésre, hogy kötelezőnek tartja-e a győzelmet az északírek ellen vagy azt bravúrnak tartaná. – Természetesen úgy készülünk, hogy az Eb-selejtezőket győzelemmel szeretnénk kezdeni. Ha ott akarunk lenni a csoport első két-három helyén, akkor nagyon fontos lenne hozni a hazai mérkőzéseket, teljesen mindegy, hogy éppen ki ellen lépünk pályára.”

SZAVAZÁS

Milyen eredménnyel zárul a Magyarország–Észak-Írország Eb-selejtező?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Sokat videóztunk, kielemeztük az ellenfelünk játékát – folytatta Dzsudzsák. – Tökéletesen begyakoroltunk minden olyan variációt, amit holnap meg szeretnénk valósítani a pályán. Az biztos, hogy nagyon fegyelmezett, elsősorban a védekezésre támaszkodó csapattal találkozunk majd. Szerintem holnap az fog dönteni, hogy a támadóharmadban mennyire leszünk pontosak, hogy fejezzük be a támadásainkat. Remélem, sikerül minél hamarabb feltörni a védekezésüket.”

Dzsudzsák Balázs arra a kérdésre nem kívánt válaszolni – mivel szerinte annak nincs itt az ideje –, hogy a Szalai-ügy lezárulása hogyan hatott a válogatottra.

A Pintér Attila szövetségi kapitány által elmondottakat itt olvashatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik