Eb 2016: Megérdemelték a magyarok a 2. kalapot - Piturca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.24. 07:30
Görögország, Románia, Finnország, Észak-Írország és Feröer lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokság selejtezői során. Victor Piturca, a románok kapitánya a sorsolást értékelte az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának is.

Victor Piturca az uefa.com-nak külön megemlítette a görögöket, akikkel szembe csapata elbukta az őszi világbajnoki pótselejtezőt, illetve a mieinket is.

„Görögország esetében nem beszélnék revánslehetőségről. Kijuthattunk volna a világbajnokságra, de nem sikerült, ezért a 2016-os Eb-re muszáj lesz. Ugyanakkor az oda-visszavágós mérkőzések nem hasonlíthatóak össze a csoportmeccsekkel. Magyarország is nagyon erős, a legutóbbi budapesti mérkőzésen egy kis szerencsével egyenlítettünk Budapesten, és a tény, hogy a magyarok a második kalapban voltak, mutatja, hogy megérdemelték ezt a kiemelést. De nem csak ők a mi ellenfeleink – a többiekkel szemben is óvatosnak kell lennünk” – idézi Piturcát az uefa.com.

De mit mondott Pintér Attila, Lovrencsics Gergő, Gheorghe Popescu, Fernando Santos, Mixu Paatelainen és Michael O'Neill? Sorsolás utáni vélemények itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik