U21-es válogatott: új nevek a keretben, három NB II-es játékos

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 09:41
Miközben az A-válogatott Telkiben készül, a Robert Kilin vezette U21-es magyar labdarúgó-válogatott Győrben edzőtáborozik a jövő hét elején. A német szakember 25 fős keretébe több olyan játékos is bekerült, aki az elmúlt hónapokban nem kapott meghívót.

A korosztályos válogatottra márciusban két Európa-bajnoki selejtező vár, előbb hazai pályán játszik Izrael csapatával, majd Albániában lép pályára. Robert Kilin szövetségi edző a két tétmérkőzésre való felkészülés jegyében hétfőtől szerdáig edzőtáborozást tart a kerettagoknak, akik a március 24-i, izraeliek elleni selejtező helyszínén, a Gyirmót FC otthonában gyakorolnak a három nap során.

A szakmai stáb néhány alapembert nélkülöz majd, az együttes több tagja ugyanis kiérdemelte, hogy Telkiben, az A-válogatottal tréningezhet ezekben a napokban: Nagy Gergely, Mervó Bence, Kocsis Gergő, Bese Barnabás és Sallai Roland is megkapja a lehetőséget a bizonyításra a felnőtteknél.

Robert Kilin több olyan labdarúgót is meghívott, aki az elmúlt hónapokban nem volt U21-es kerettag, de teljesítményével kiérdemelte a bizalmat, így például Baki Ákos, Vida Kristopher, Cseke Benjámin és Medgyes Zoltán is helyet kapott a 25 fős csapatban.

AZ U21-ES VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Székely György (Paks), Banai Dávid (Újpest), Fadgyas Tamás (MTK)
Védők: Botka Endre (Budapest Honvéd), Polgár Kristóf (Liverpool – Anglia), Lenzsér Bence (Paks), Baki Ákos (MTK), Talabér Attila (MTK), Kecskés Ákos (Újpest), Bobál Dávid (Budapest Honvéd), Hangya Szilveszter (Vasas), Tamás Krisztián (Spezia – Olaszország)
Középpályások: Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Cseke Benjámin (Újpest), Vida Kristopher (De Graafschap – Hollandia), Vida Máté (Vasas), Zsótér Donát (Puskás Akadémia), Medgyes Zoltán (Haladás), Gera Dániel (MTK)
Támadók: Zsivóczky Péter (Soroksár), Novothny Soma (DVTK), Szécsi Márk (Nyíregyháza Spartacus), Makrai Gábor (Csákvár), Bartos Julián (Csákvár), Havasi Dániel (Videoton)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik