Olvasóink nem változtattak múlt heti csapatukon

Vágólapra másolva!
2010.06.05. 08:04
null
Erwin Koeman ezt a kezdőcsapatot küldte pályára Németország ellen (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
Olvasóink új modulunk segítségével összeállíthatták a magyar válogatott lehetséges kezdőcsapatát a hollandok elleni ma délutáni felkészülési mérkőzés előtt. A kezdőcsapatra szavazók többsége az Amszterdamban 14 órakor kezdődő találkozón a Fülöp – Bodnár, Juhász, Horváth G., Vanczák – Huszti, Vadócz, Koman, Dzsudzsák – Németh K., Priskin alkotta tizenegyet küldené pályára.

Olvasóink a németektől elszenvedett 3–0-s vereség után sem érezték úgy, hogy változtatniuk kellene a kezdőcsapatukon, hiszen a hollandok ellen is ugyanannak a tizenegynek szavaznának bizalmat, mint az egy héttel ezelőtti találkozón.

Erwin Koeman szövetségi kapitány a kezdőcsapat összeállításakor múlt szombaton csak két játékos esetében tért el a „népakarattól", Bodor Boldizsárnak és Torghelle Sándornak (mert ha meccs van, akkor Sanyinak játszania kell) szavazott bizalmat azok közül, akiket olvasóink csak a kispadra ültettek volna, míg Németh Krisztiánt és Priskin Tamást kihagyta a kezdőből.

Az már más kérdés, hogy a holland szakember általános meglepetésre az első félidőben középpályán szerepeltette Juhász Rolandot, akit közel tizenhétezer olvasónk a védelembe állított volna, de a rossz tapasztalatok után hasonló húzásra már aligha készül Koeman.

Akárcsak a múlt héten, ezúttal is Juhász kapta a legtöbb voksot olvasóinktól, igaz most csak alig kilencezret, ami azért mutatja, hogy a 0–3 után kicsit alább hagyott a szavazási kedv...

Minden poszt esetében nagyon hasonlóan alakultak a szavazati arányok, mint múlt héten, és olvasóink annak ellenére a kezdőcsapatba jelölték Németh Krisztiánt, hogy sérülése miatt egész héten kérdéses volt a játéka, és tegnap eldőlt, hogy biztosan nem léphet pályára (ezt követően már nem is lehetett rá szavazni). Ez persze érthető, hiszen mint általában minden internetes szavazás esetében, alighanem ezúttal is inkább a szimpátia döntött, és nem kimondottan a szakmai megfontolások.

Éppen ezért, na meg a Nationalelftől kapott három gól miatt nem valószínű, hogy Erwin Koeman hallgat a „nép szavára" és 4-4-2-es hadrendben küldi pályára Dzsudzsákékat, sokkal valószínűbb, hogy a védekezés stabilizálása miatt több védekező középpályással áll majd fel, ebben az esetben pedig Koman Vladimir kiszorulhat a kezdőből.

De ez már legyen a kapitány gondja, olvasóink ismét megmondták a tutit!

A szavazást nem zártuk le, aki még nem adta le a voksát, ebben a cikkben is megteheti.

A 14 órakor kezdődő Magyarország–Hollandia mérkőzést honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

AZ NSO OLVASÓI ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT KEZDŐCSAPAT

Fülöp Márton – Bodnár László, Juhász Roland, Horváth Gábor, Vanczák Vilmos – Huszti Szabolcs, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs – Németh Krisztián, Priskin Tamás

szavazas_id=2|
nso_csapatosszeallito_szavazas

MECCSTERVEZŐ

Állítsa össze a(z) magyar válogatott kezdőcsapatát

Játékosok | Felállás
Már szavaztál!

mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik