Olvasóink Torghellét csak a kispadra ültetnék

Vágólapra másolva!
2010.05.29. 17:13
null
Olvasóink többsége szerint Torghelle Sándornak nincs helye a kezdőcsapatban (Fotó: Czagány Balázs – archív)
Címkék
Olvasóink új modulunk segítségével összeállíthatták a magyar válogatott lehetséges kezdőcsapatát a németek elleni felkészülési találkozó előtt. Kapusposzton egyértelműen Fülöp Márton kapna bizalmat, a védelemben Juhász Rolanddal szinte mindenki számolna, a középpálya összetételéről nincs vita: négy futballista kiemelkedik a mezőnyből, míg csatárposzton Németh Krisztián az egyértelmű favorit – olvasóinknál.

A Nemzeti Sport Online új szolgáltatással kedveskedett olvasóinak. Legújabb modulunk segítségével bárki összeállíthatta a magyar válogatott legjobbnak vélt kezdőcsapatát a Németország elleni mai felkészülési mérkőzésre.

Természetesen Erwin Koeman szövetségi kapitány dolga (és joga...) eldönteni, hogy milyen összeállításban küldi ki a csapatot a Puskás Ferenc Stadionba. A futballrajongók (jelen esetben az NSO olvasói) véleménye mellett azonban nem szabad elsiklani.

Nézzük tehát, hogy a honlapunkra elküldött rengeteg szavazat alapján miként nézne ki az ideális kezdőtizenegy!

Kapusposzton egyértelműen Fülöp Márton mellett állnak ki a szurkolók. Az angol bajnokság utolsó két fordulójában a Manchester City kapusgondjait orvosló, de a Sunderland alkalmazásában álló játékos e sorok írásakor már 7399 szavazatot kapott, míg a második helyen álló Gulácsi Péter 4443-at.

A védelemben két helyet egyértelműen „kiosztottak" olvasóink. Juhász Roland nem csak a hátvédek között, hanem összességben is a legtöbb (13 016) voksot zsebelte be, de nem sokkal marad el tőle jobbhátvédként Bodnár László (11 797).

A másik két poszton Vanczák Vilmosnak (7359) és Horváth Gábornak (5095) kellene osztoznia. Nyilvánvalóan a Sion hátvédje húzódhatna ki a bal oldalra, Horváth pedig középen állhatná a német rohamokat.

Az említett négy védőn kívül – Laczkó Zsoltra (5028) és Szélesi Zoltánra (4945) – is lehet számítani, ha be kell állniuk. Legalábbis a rá érkező szavazatmennyiségek alapján olvasóink bíznak.

Középpályánk összetételéről azonban nem sokat lehet vitatkozni. Olvasóink sem tették ezt. Dzsudzsák Balázs 11 710, Koman Vladimir 11 630, Vadócz Krisztián 10 912 és Huszti Szabolcs 10 780 szavazatot kapott. A négyes hegemóniájára jellemző, hogy az ötödik Tőzsér Dániel „csak" 3309 szavazatot kapott.

Csatárposzton Németh Krisztián (11 779) a szurkolók kedvence. Némó egymaga több szavazatot kapott, mint a 2. és 3., azaz Priskin Tamás (5742) és Torghelle Sándor (5408) összesen. Ebből tehát az is kiderül, hogy a németek elleni, hat évvel ezelőtti meccsen duplázó Torghellét ezúttal már nem mindenki játszatná a magyar válogatott kezdőjében.

A szavazást nem zártuk le, aki még nem adta le a voksát, ebben a cikkben is megteheti.

A 20 órakor kezdődő Magyarország–Németország mérkőzést honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.

AZ NSO OLVASÓI ÁLTAL ÖSSZEÁLLÍTOTT KEZDŐCSAPAT

Fülöp Márton – Bodnár László, Juhász Roland, Horváth Gábor, Vanczák Vilmos – Huszti Szabolcs, Vadócz Krisztián, Koman Vladimir, Dzsudzsák Balázs – Németh Krisztián, Priskin Tamás

szavazas_id=1|
nso_csapatosszeallito_szavazas

MECCSTERVEZŐ

Állítsa össze a(z) magyar válogatott kezdőcsapatát

Játékosok | Felállás
Már szavaztál!

mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik