NS: Storck látja a lelkesedést, veszprémi csúcstámadás – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 00:59
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
Labdarúgó Bajnokok Ligája-finálé Milánóban, két spanyol csapat részvételével. Nem ez volt az idény legjobb meccse, de izgalmakban azért nem volt hiány. Helyszíni riport, tudósítás, minden fontos tudnivaló a Real-sikerrel záruló döntőről.

♦ A közelgő Európa-bajnokságra az ausztriai edzőtáborban készülő válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck látja a lelkesedést a játékosokon, s az sem mellékes, hogy Gera Zoltán ismét csatlakozhatott a kerethez. Néhány nappal a keretszűkítés előtt a szakemberrel Voleszák Gábor készített interjút, s többek között azt is megtudta, hogy Storck pihenőt (is) adott a társaságnak.

♦ Borsi Gergely a Ferencváros korábbi kedvencével, a brazil Leonardóval találkozott, a támadó ugyanis ismét Magyarországon járt, bár ezúttal nem a futball miatt érkezett hozzánk. De vajon hol folytatja a pályafutását?

♦ Ez férfimunka volt: veszni látszó elődöntő, drámai végjáték, hosszabbítás és Veszprém-siker – jöhet a Kielce elleni döntő! A férfi kézilabda BL final fourról Kölnből tudósító Simon József elégedetten látta, hogy a Veszprém a hosszabbításban szenzációs játékkal múlta felül a Kiel együttesét.

♦ Erőből a Mercedes előtt. Daniel Ricciardo mindkét ezüstnyilat maga mögött tartotta a monte-carlói időmérőn. Zsoldos Barna helyszíni tudósításából kiderül, hogy ha a vasárnapi futamra jósolt eső megérkezik, könnyedén borulhat minden, ám bármi is lesz délután, Ricciardo pole pozíciója fél győzelemmel ér fel.

♦ A férfi vízilabda-bajnokság fináléjában helyrezökkent a világ, ezúttal a Szolnok javára döntöttek azok az apróságok, amelyek mostanság inkább az Egert segítették, így emlékezetes döntőben védte meg címét a Dózsa. No meg az sem volt mindegy, hogy Madaras Norbert ismét megmutatta klasszisát, négy gólt dobott, egyet a félpályáról...

♦ Vasárnapi Junior mellékletünk tartalmából: Körkép: minden kezdet nehéz, avagy melyik sportágba mikor érdemes belefogni, milyen képességek elengedhetetlenek, hány éves kortól zajlik a versenyeztetés?; Úszás: interjú Petrov Ivánnal, a nemrégiben kinevezett 33 éves utánpótlás-kapitánnyal; A jégkorong-vb sztárja, Vay Ádám cselgánccsal kezdett, végül az NHL-ben kötött ki...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik