Marco Rossi: Hibáztunk; Szatmári András MTK-s lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.08. 23:14
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A finn–magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésről és az új sorozatról öt oldalon minden, amit tudni érdemes. Borbola Bence tollából Szabó Miklós helyszíni fotóival tudósítás, érdekességek, Rossi-interjú, játékosnyilatkozatok és statisztika, továbbá az észt–görög csoportmeccs, angolok, spanyolok, avagy Európa a pályán.
A finn–magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésről és az új sorozatról öt oldalon minden, amit tudni érdemes.
Borbola Bence tollából Szabó Miklós helyszíni fotóival tudósítás, érdekességek, Rossi-interjú, játékosnyilatkozatok és statisztika, továbbá az észt–görög csoportmeccs, angolok, spanyolok, avagy Európa a pályán.

Tischler Patrik sajnálja, hogy nem igazolt korábban Kispestre. A Honvéd csatárrangsorában ugyanis emiatt többen is előtte állnak – hogy miként tudhat ezen változtatni, arról Cserháti Andrásnak beszélt..

Szatmári András piros-kékből kék-fehérre váltott. Világbajnok kardvívónk még a látszatát is szeretné elkerülni annak, hogy Szilágyi Áronnal való rivalizálására hegyezzék ki a klubváltást... Kovács Erika interjúja..

Szerbia túl nagy falat volt. A vb-selejtezőre készülő férfi kosárlabda-válogatottunk belgrádi hányattatásairól, a zárt kapuk mögött elszenvedett súlyos vereségről a csarnokba bejutó Győri Ferenc tudósított...

Ha pedig vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – egyebek mellett a fiatalokat (is) sújtó bírói ítéletekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik