Magyar–szlovák: Látszik, a magyar emberek szeretik a futballt – Hapal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.09. 23:24
A Magyarország–Szlovákia (1–2) Eb-selejtezőt követően a vendégek szövetségi kapitánya, Pavel Hapal annak örült, hogy a horvátok elleni vereség után néhány nappal sikerült bizonyítaniuk, többre képesek.

„Más stílusra törekedtünk, mint a horvátok ellen, és ezt sikerült is megvalósítanunk, úgy gondolom, nagyon jó meccset játszottunk” – kezdte az értékelését a szlovák válogatott cseh szövetségi kapitánya, Pavel Hapal, aki kérdésre válaszolva megindokolta a horvát meccs után a kezdőcsapatban történt változásokat, majd egy érdekes „számmisztikára” is felhívta a figyelmet. Szeptember 9-e van, kilenc gólt szereztek eddig az Eb-selejtezőkön, és a kilences számú játékosuk is betalált.„Más stílusra törekedtünk, mint a horvátok ellen, és ezt sikerült is megvalósítanunk, úgy gondolom, nagyon jó meccset játszottunk” – kezdte az értékelését a szlovák válogatott cseh szövetségi kapitánya, Pavel Hapal, aki kérdésre válaszolva megindokolta a horvát meccs után a kezdőcsapatban történt változásokat, majd egy érdekes „számmisztikára” is felhívta a figyelmet. Szeptember 9-e van, kilenc gólt szereztek eddig az Eb-selejtezőkön, és a kilences számú játékosuk is betalált.

SZAVAZÁS

A magyar–szlovák után hányadik helyre lesz jó Eb-selejtező csoportjában a magyar labdarúgó-válogatott?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Pontosabban játszottunk, mint a horvátok ellen. Türelmesek voltunk, kihasználtuk a helyzeteket, jól játszottak a fiatalok, Dúbravka kapus kiemelkedőt nyújtott, így még az is belefért, hogy Róbert Mak kihagyott egy nagy ziccert. Meg tudtuk mutatni a horvát vereség után, hogy mire vagyunk képesek. Remélem, minden szurkoló szerencsésen hazajut majd” – fogalmazott Hapal.

Az NSO-tól arra is kíváncsi voltunk, mi a véleménye a hangulatról azok után, hogy az első meccset követően azt nyilatkozta, családapaként meggondolta volna, kihozza-e a fiát a mérkőzésre.

„A fiam nem volt itt, mert holnap iskola, de innen is üdvözlöm. Csodálatos hangulatú, jó meccs volt, látszik, hogy a magyar emberek is szeretik a futballt.”

EB-SELEJTEZŐ
E-CSOPORT
MAGYARORSZÁG–Szlovákia 1–2 (0–1)

Budapest,
Groupama Aréna, 22 000 néző. Vezette: Mateu Lahoz (spanyol)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics Gergő (Bese, 30.), Baráth, Orbán, Kádár – Kleinheisler (Holender, 85.), Nagy Ádám (Pátkai, 65.) – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai Ádám. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
SZLOVÁKIA: Dúbravka – Satka, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka (Gregus, 85.), Lobotka, Hamsík – Rusnák, Bozeník (Duris, 77.), Mak (Haraslín, 86.). Szövetségi kapitány: Pavel Hapal
Gólszerző: Szoboszlai (50.), ill. Mak (40.), Bozeník (56.)
Kiállítva: Baráth (a lefújás után)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik