Magyar–horvát: Kényelmesen kezdtek a vendégek – Csank és Prukner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 19:16
A Magyarország–Horvátország labdarúgó Eb-selejtező szünetében, 1–1-nél két rutinos edző, a korábbi szövetségi kapitány, Csank János és Prukner László nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

„Nem pörgött fel a horvát válogatott, sokkal nagyobb lelkesedéssel játszunk, mint a vendégek, sikerült meglepnünk őket a góllal. Ha ezt így tudjuk folytatni, az ikszre mindenképpen jók lehetünk, de nincs kizárva, hogy újabb gólt is tudunk szerezni. Varga Roland a szélen új lendületet hozott a csapatba, az ő játéka is sokat érhet a folytatásban. A horvátokon érződik, hogy nem a legjobbjukat nyújtják. Egyelőre nem túl magas a tempó, ezt bírni fogjuk, ha a horvátok nem pörgetik fel” – így Csank János az NSO-nak a szünetben.Csank János az NSO-nak a szünetben.

„A horvátok nagyon kényelmesen kezdtek, és ez a kényelmességük a góljuk után csak fokozódott. Mi fokozatosan belejöttünk a játékba, és bár Szalai Ádám eleinte sokszor nem ért oda a befejezésekhez, később voltak ígéretes akcióink a széleken. Az, hogy tudunk-e esetleg újabb gólt szerezni és fordítani, azon múlhat, hogy elöl Szalai és Szoboszlai Dominik tud-e labdákat szerezni, és hogy tudnak-e ritmust váltani a horvátok” – értékelte az NSO-nak az első félidőt a Ferencváros utánpótlásért felelős igazgatója, Prukner László.

A meccset itt követheti nyomon!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik