Hertha: Dárdai kinevezése nem befolyásolja a kapitányi pozíciót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 13:44
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha megbízott vezetőedzőjeként folytatja pályafutását Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az MLSZ által kiadott közleményből kiderül, Dárdai új megbízatása nincs hatással a szövetségi kapitányi poszttal járó feladatok elvégzésére, ugyanis a Hertha már tavaly jelezte a magyar szövetségnek, hogy Berlinben előléptethetik a szakembert.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség múlt év végén tárgyalásokat kezdett a Hertha BSC-vel Dárdai Pál szövetségi kapitányi kinevezéséről, és a német fél már akkor jelezte: előfordulhat, hogy az Európa-bajnoki selejtező sorozat vége előtt vezetőedzői szerepet szán a magyar szakembernek a Hertha felnőttcsapatánál. A felek ennek tudatában állapodtak meg Dárdai Pál magyarországi szerepvállalásáról, és rögzítették: az esetleges berlini kinevezés nem befolyásolja a szakember itthoni munkáját.

Ennek megfelelően Dárdai Pál a következő időszakban párhuzamosan látja el a Hertha BSC vezetőedzői, valamint a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi feladatait.

A Magyar Labdarúgó-szövetség ezúton is gratulál Dárdai Pálnak a Bundesligában betöltött posztjához, és mindkét fronton jelentős sikereket kíván neki munkájában a következő hónapokra” – áll az MLSZ közleményében.

SZAVAZÁS

Mit szól Dárdai Pál berlini megbízatásához?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik