Futsal Eb: „A sors megtréfált, de az ukránokat szerettük volna”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.02. 14:42
Mint beszámoltunk róla, a magyar futsalválogatott Spanyolországgal és Ukrajnával lesz egy csoportban a 2016-os futsal Európa-bajnokságon. Drucskó Zoltánt, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) futsalbizottságának elnökét kérdeztük a sorsolás eredményéről.

„A sors megtréfált minket. A spanyoloktól márciusban öt nullás vereséget szenvedtünk, ami után nekünk pótselejtezőt kellett játszanunk – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Drucskó Zoltán. – A spanyol válogatott jóval előttünk jár, minden bizonnyal csoportelső lesz, és a végső győzelemre is esélyes. Nincs reális sanszunk ellene.” Drucskó Zoltán. – A spanyol válogatott jóval előttünk jár, minden bizonnyal csoportelső lesz, és a végső győzelemre is esélyes. Nincs reális sanszunk ellene.”

„Ettől függetlenül természetesen nem feltartott kézzel megyünk neki a párharcnak, de nekünk elsősorban az ukránokat kell legyőznünk. Kellemes ellenfél, szerettük volna őket kapni. Mivel decemberben világbajnoki selejtezőn pályára lépünk ellenük, nyitott könyv lesz egymásnak a két válogatott.”

„Mindenképpen a megoldható kategóriába tartozik a továbbjutás, ez a célunk. Az ukrán stílus fekszik nekünk, ezért kedvező ez a párharc a számunkra. Ember tervez, Isten végez… A portugálokkal vagy a horvátokkal sokkal rosszabbul jártunk volna. Nem örülünk, de elégedettek vagyunk” – zárta gondolatait Drucskó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik