Eb 2016: megvan a magyar válogatott szálláshelye!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 19:53
A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi elnökségi ülésén döntést hozott arról, hogy a magyar válogatott Franciaország mely részén száll meg a 2016-os Európa-bajnokság idején. A mieink a Tourrettes-ben található Terre Blanche luxushotelben szállnak meg.

„A nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az UEFA előírásainak és a szakmai stáb – a minél sikeresebb szereplés érdekében felállított – szempontjainak teljes figyelembevételével történt – írja az MLSZ hivatalos honlapja. – Miután csapatunk a pótselejtezők után, a kvalifikáció legkésőbbi pillanatában jutott ki az Európa-bajnokságra, így az UEFA által felajánlott szálláslehetőségek közül a legtöbbet már elfoglaltak más csapatok. Ugyanakkor a magyar csapat által választott bázisnak mindenben meg kellett felelnie az előírt szigorú minőségi elvárásoknak, feltételeknek.”

„A november 15-i kijutás utáni rövid, de intenzív kiválasztási és tárgyalási folyamat végén a szövetség látókörébe egy nyugat- és egy kelet-franciaországi lehetőség került. Ezek közül végül azért a délkeleten található helyszínt választotta az MLSZ vezetése, mert itt, a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett, a Magyar Labdarúgó-szövetségnek rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia. Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, mégis közel van az utazások szempontjából fontos tengerparti repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához.”

A magyar válogatott a Tourrettes-ben található Terre Blanche luxushotelben száll meg.

Tudta, hogy a hely 20 éven át Sean Connery tulajdona volt? Érdekességek itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik