A válogatott beállt Rossi mögé; fehérvári stadionkörút

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.19. 23:15
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Egy nappal azután, hogy a finnek ellen győzelemre vezette a magyar labdarúgó-válogatottat, Marco Rossi saját életrajzi könyvének bemutatójára volt hivatalos. Az olasz szakember nem titkolta, meglepte a rendezvény iránti óriási érdeklődés, ahogy fogalmazott, „úgy néz ki, tényleg én vagyok a szövetségi kapitány”. Természetesen arra is vállalkozott, hogy értékelje a nemzeti együttes élén eddig eltöltött időszakot. Többek között arról is beszélt, hogy a játékosok számára még a szakmai felkészültségnél is fontosabb, milyen ember az edzőjük. Ha pozitív a kép, követik, s Rossi most úgy érzi, beálltak mögé a futballisták. Hogy mi mindenről beszélt még a kapitány, kiderül interjúnkból.
Egy nappal azután, hogy a finnek ellen győzelemre vezette a magyar labdarúgó-válogatottat, Marco Rossi saját életrajzi könyvének bemutatójára volt hivatalos.
Az olasz szakember nem titkolta, meglepte a rendezvény iránti óriási érdeklődés, ahogy fogalmazott, „úgy néz ki, tényleg én vagyok a szövetségi kapitány”. Természetesen arra is vállalkozott, hogy értékelje a nemzeti együttes élén eddig eltöltött időszakot. Többek között arról is beszélt, hogy a játékosok számára még a szakmai felkészültségnél is fontosabb, milyen ember az edzőjük. Ha pozitív a kép, követik, s Rossi most úgy érzi, beálltak mögé a futballisták. Hogy mi mindenről beszélt még a kapitány, kiderül interjúnkból.

Szerdán az Újpest elleni, elhalasztott bajnoki mérkőzéssel avatják fel Székesfehérváron a Mol Vidi FC új otthonát. Lapunk lehetőséget kapott arra, hogy bejárja a vadonatúj létesítményt: benézhettünk az öltözőbe éppúgy, mint a modern fitneszterembe. Riportunkból kiderül, hogy nemcsak a létesítmény született újjá, hanem az aréna környezete, a mintegy 200 hektárnyi, helyi és országos védettséget egyaránt élvező terület is. S ha Marko Nikolics vezetőedző úgy dönt, akár a pályával szomszédos nagyszerű fitneszparkba is vezényelhet futóedzést a játékosainak, oda, ahol egyébként a fehérváriak is sportolhatnak.

Egyik napról a másikra elköszönt a Győr női kosárlabdacsapatától a korábbi válogatott játékos, Laklóth Anna. A sportágnak szerencsére nem fordított hátat, de Győr helyett most a BEAC együttesében igyekszik újjáépíteni magát, új klubjában szeretettel és türelemmel fogadták. A játékos a Nemzeti Sportnak őszintén beszélt arról, milyen előzményei voltak az elhatározásának, és miért éppen a Cegléd elleni bajnoki jelentette az utolsó cseppet a pohárban. Az is szóba került, hogy a Győr sem engedte el a kezét, s ha vissza akar térni, a 25-ös számú meze ott vár majd rá.

Sajtótájékoztatón számolt be a Magyar Ökölvívó-szakszövetség által felkért bizottság arról, milyen eredményre jutottak az elmúlt hónapok pénzügyi folyamatainak ellenőrzése során. A vizsgálatra azt követően került sor, hogy a nyári budapesti ifjúsági világbajnokság megrendezése a tervezettnél 300 millió forinttal többe került, és ez a jelentős hiány felborította a MÖSZ büdzséjét. Mint ismeretes, emiatt az ügyészség is vizsgálódik. Hogy házon belül mire jutottak a felkért szakemberek, s találtak-e felelősöket, kiderül.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik