HIRDETÉS
HIRDETÉS
KÁNTOR BARNABÁS 2016.11.14 15:13

260 km utazás, egy molinó, Nagy Ádám és a megvalósult álom

A 15 éves Lakatos Petra vasárnap azért indult útnak a Zala megyei Lentiből, hogy amellett, hogy élőben láthassa a magyar labdarúgó-válogatottat, megszerezze nagy kedvence, Nagy Ádám aláírását a Nagy Ádám-mezére. Karnyújtásnyira volt álma megvalósulásától, így segítettünk neki egy kicsit…

HIRDETÉS

 

Magyarország vasárnap este 4–0-ra legyőzte Andorrát, vége volt a mérkőzésnek, már lezajlott a két szövetségi kapitány sajtótájékoztatója, és a vegyes zónából is kezdtek eltűnni a játékosok, azaz csaknem egy óra eltelt a találkozó lefújása után, amikor a külső kordonoknál egy érdekes molinóra lettünk figyelmesek.

„Kérlek, Nagy Ádi, írd alá a mezemet!”

Az ötlet nem teljesen új keletű, hiszen nemrég egy lengyel szurkolólány kérte el Nikolics Nemanja mezét, a Lentiből 260 kilométert utazó Lakatos Petra ugyanakkor már egy aláírással is beérte volna nagy kedvencétől.

Miután tőle és szüleitől engedélyt kértünk egy fotó elkészítésére, nagy megtiszteltetésnek vették a felkérést, de azért finoman jelezték, az igazi az lenne, ha még az az aláírás is rákerülne a Nagy Ádám-mezre.

Visszaszaladtunk hát a vegyes zónába, ahol szerencsénk volt. Nagy Ádám jellemzően kitölti a rendelkezésére álló időt, a lehető legtöbb sajtóorgánumnak igyekszik válaszolni, és ezúttal is így tett, éppen befejezett egy interjút.

Miután engedélyt kértünk (és kaptunk) az MLSZ munkatársától, hogy egy szokatlan kérést intézhessünk a munkaterületen a Bologna középpályásához, hogy megvalósíthassuk egy rajongó álmát, Nagy Ádám nagy örömmel teljesítette, és aláírta a saját nevével ellátott mezt.

Nagy Ádám segítőkész volt…

Minden olvasónknak kívánjuk azt az élményt, amikor Lakatos Petra meglátta az aláírt mezt!

A 15 éves lány elmondta nekünk, hogy nagy álmát valósítottuk meg ezzel a gesztussal, és életre szóló élményt szereztünk neki. De a szavak helyett inkább beszéljen egy újabb kép! Bár a fotón nem tökéletesen látszik, de rákerült az aláírás a mezre: 

…Lakatos Petra álma megvalósult!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 23:15:50

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Zsiborás Gábort, az FTC és az MTK négyszeres válogatott labdarúgóját ma huszonöt éve, szeptember 21-én több százan kísérték el az utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Felesége megrendülten fogadta a részvétnyilvánításokat, az ikrek pedig nagy valószínűséggel képtelenek voltak felfogni, feldolgozni mi történik körülöttük.

2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS