Válogatott: alig 4000 eladó jegy van még a pénteki meccsre

Vágólapra másolva!
2016.05.17. 12:45
Valamivel kevesebb, mint négyezer jegyet árul még a Magyar Labdarúgó-szövetség az Eb előtti utolsó hazai felkészülési mérkőzésre, a pénteki, Elefántcsontpart elleni találkozóra, amelyet a ferencvárosi Groupama Arénában rendeznek meg 18 órától.

„Kevesebb, mint négyezer eladó jegy van még a pénteki mérkőzésre. A tizennyolc órakor kezdődő találkozót megelőzően ezúttal is két órával, vagyis tizenhat órakor nyitjuk a kapukat. Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a meccsre, táskákat, csomagokat ne hozzanak magukkal és lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsék meg a stadiont. A csapatot pedig sportszerű, hangos buzdítással támogassák” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozó Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője.Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője.

A belépőket 2500 és 8000 forint közötti áron lehet megvásárolni, de a középső árkategóriába tartozó jegyek például már elfogytak. Jegyet a Ticket Express országos hálózatán, illetve a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül válthatnak az érdeklődők.

Szurkolj élőben az Eb-n!www.pegazus.hu

A MAGYAR VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSEI AZ EB-IG
Budapest, március 26.: MAGYARORSZÁG–Horvátország 1–1
Budapest, május 20., 18.00: Magyarország–Elefántcsontpart
Gelsenkirchen, június 4., 18.00: Németország–MAGYARORSZÁG
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik