Válogatott: üzenjen a csapatnak, kérdezzen az NSO szakíróitól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 17:23
Az előző válogatott játéknapok alkalmával már virtuális beszélgetésre invitáltuk Önöket, és most, a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtező előtt újra itt a lehetőség! Élő hírfolyamunkban csütörtökön 16 órától olvasható a „szurkoló hangja”, olvasóink kérdéseire válaszol a Nemzeti Sport Online két munkatársa, Marosi Gergely és Pór Károly. Élő hírfolyamunkban üzenhet a válogatottnak, elmondhatja a véleményét a pótselejtezők előtt – számítunk a közreműködésükre, szóljon a szurkoló hangja!

Kijutunk az Európa-bajnokságra? Hogyan ítéli meg Bernd Storck eddigi munkáját? A pótselejtező előtti stábcserét? Milyen taktikát választana a pótselejtezőkön? Kik lehetnek a mieink nyerőemberei? Önnek is van kérdése? Most felteheti! Kijutunk az Európa-bajnokságra? Hogyan ítéli meg Bernd Storck eddigi munkáját? A pótselejtező előtti stábcserét? Milyen taktikát választana a pótselejtezőkön? Kik lehetnek a mieink nyerőemberei? Önnek is van kérdése? Most felteheti!

Kérdéseit, véleményét, a válogatottnak szánt üzenetét küldje el az nsonline@nemzetisport.hu címre, magyar válogatott tárgymegjelöléssel!

A kérdésekre csütörtökön 16 órától szerkesztőségünkben, élő hírfolyamunkon keresztül válaszolunk!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik