Válogatott: Remélem, új impulzust adunk a csapatnak – Möller

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 15:41
null
Andy Möller reméli, új impulzust tud adni a válogatottnak (Fotó: mlsz.hu)
Mint beszámoltunk róla, Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya a Norvégia elleni Eb-pótselejtező előtt változtatott stábja felállásán: távozott Szabics Imre másodedző, Sallói István megfigyelő és Andrusch József kapusedző. Helyükre a játékosként világklasszis – edzőként kevés tapasztalattal rendelkező – Andreas Möller, valamint Szélesi Zoltán és Holger Gehrke került. Andy Möller reméli, belépésével új impulzust tud adni a nemzeti csapatnak.

 

SZAVAZÁS

Önnek mi a véleménye arról, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány a pótselejtező előtt változtatott a válogatott szakmai stábján?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Bernd Storckot a Dortmundnál együtt töltött idő óta ismerem, ott együtt nyertünk Német Kupát. Talán új impulzust tudunk adni a csapatnak” – mondta Möller a Kickernek. A német szakember elárulta a szaklapnak, megbízatása, csakúgy, mint Gehrkének, csak a pótselejtezőre szól.

Möller elképzelhetőnek tartja, hogy ha a magyar válogatott kijut a franciaországi Európa-bajnokságra, a csapat mellett marad.

„Úgy gondolom, ötven-ötven százalék a két csapat esélye a továbbjutásra” – mondta.

Andy Möller 2004-ben, az Eintracht Frankfurtnál zárta le nagyszerű játékoskarrierjét, amelyet – legalábbis egyelőre – nem követ hasonlóan fényes edzői pálya. Möller eddig egy csapatot irányított vezetőedzőként, a Viktoria Aschaffenburgot a német negyedosztályban (2007–2008). Később a Kickers Offenbach sportigazgatójaként dolgozott; a német harmadosztályú csapattól 2011 tavaszán távozott, miután nem sikerült kiharcolniuk a feljutást a Bundesliga 2.-be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik