U20: a Poolhoz és az Újbudához is postáztak meghívót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.16. 14:08
A május végén kezdődő új-zélandi világbajnokságra készülő U20-as labdarúgó-válogatott vasárnap óta együtt készül az MLSZ telki edzőközpontjában, az összetartás csütörtökig.

A Szalai László vezette csapat januárban másfél hetet töltött a spanyolországi La Mangában, ahol a szakmai stáb kemény munkára fogta a játékosokat, napi három edzés szerepelt a programban. Az idei felkészülés második állomása vasárnap kezdődött meg, a kerettagok fizikai felméréssel kezdtek, majd a La Manga-ihoz hasonló ritmusban folytatják a munkát.

A keret ezúttal 19 fős, Szalai László figyelembe vette a klubok kéréseit, ezért van néhány labdarúgó, aki csak az első napokban vesz részt az összetartáson, míg mások csak az edzőtáborozás második felére csatlakoznak az együtteshez. A külföldön játszó futballisták közül Vida Kristopher, Kecskés Ákos és Polgár Kristóf tagja a keretnek, de Kalmár Zsoltot (RB Leipzig), Varga Szabolcsot (Heerenveen) és Tamás Krisztiánt (Slavia Praha) nem engedte el klubcsapata az összetartásra.

Szalai László szövetségi edző az mlsz.hu-nak elmondta: a munka ott folytatódik, ahol La Mangában befejeződött, az erőnléti edzések mellett az eltervezett taktikai elemek begyakorlása kerül terítékre. Az edzőtáborozást csütörtökön felkészülési mérkőzéssel zárja a válogatott, a Budapest Honvéd élvonalbeli csapata lesz az ellenfél.

A MAGYRA U20-AS VÁLOGATOTT EDZŐTÁBOROZÓ KERETE
Kapusok: Székely György (Újbuda), Dániel Csaba (Dunaújváros)
Védők: Asztalos Dávid (Ajka), Osváth Attila (SZTK-Erima), Kecskés Ákos (Atalanta), Marcsek Ákos (Vasas), Polgár Kristóf (Liverpool), Nagy Ádám (Győri ETO)
Középpályások: Gera Dániel (MTK), Berecz Zsombor (Vasas), Mervó Bence (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Madarász Márk (Gyirmót), Németh Márió (Haladás)
Támadók: Bobál Gergely (Honvéd), Kővári Róbert (PMFC), Vida Kristopher (De Graafschap), Bereczki Dániel (DVSC), Balogh Norbert (DVSC)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik