Román-magyar: Jobb, felkészültebb a hazai csapat - Selymes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 17:07
Selymes Tibor, az Otelul Galati jelenlegi, a Kaposvári Rákóczi volt szakvezetője a Krónikának nyilatkozva elmondta a szombati Románia–Magyarország Eb-selejtezőről: sokkal nagyobb esélyt ad a házigazdáknak, akiknek ötvenszeres román válogatottként drukkol is.

„Nem szoktam tippelni, de úgy vélem, Romániának sokkal nagyobb esélye van, mint Magyarországnak. Jobb csapat, felkészültebb, itthon játszik. Persze ez még korántsem elegendő a mérkőzés megnyeréséhez. A magyarok sem mindössze annyira képesek, mint amennyit az első, északírek elleni budapesti találkozón mutattak. Viszont ha Bukarestből ponttal vagy pontokkal szeretnének hazatérni, sokkal, de sokkal bátrabban kell focizniuk" – nyilatkozta Selymes Tibor a kronika.ro-nak. A balánbányai születésű szakvezető elmondta: a mérkőzésen a román válogatottnak drukkol. kronika.ro-nak. A balánbányai születésű szakvezető elmondta: a mérkőzésen a román válogatottnak drukkol.

„Megvallom őszintén, én a román csapattal tartok. Ötvenszeres román válogatottként nem tarthatok más csapattal, még akkor sem, ha a magyarról van szó."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik