Válogatott: szombaton már a támadás gyakorlása volt soron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.01. 21:38
null
Belekben kellemes körülmények között gyakorolhat a válogatott keret (Fotó: mlsz.hu)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken érkezett meg a törökországi Belekbe, ahol tegnap este az első edzésen a védekezést gyakoroltatta Pintér Attila szövetségi kapitány. Szombaton már a támadásvezetések kerültek a középpontba.

Az edzőtábor második napján kétszer edzett a válogatott, amely az esti gyakorláson már kiegészült a győri különítménnyel is, ugyanis Lipták Zoltán, Lang Ádám, Pátkai Máté, Rudolf Gergely, Koltai Tamás és Kalmár Zsolt is megérkezett, és immár a többiekkel együtt készül – írja tudósításában az MLSZ honlapja.

Devecseri Szilárd, a Haladás védője sérülten érkezett Belekbe. Artner Tamás a vasi zöld-fehérek vezetőedzője a játékos felépülésének gyorsítása érdekében beleegyezett Devecseri utazásába, ugyanis a balhátvéd különedzéseket végez a fizioterapeutával, hogy mihamarabb egészséges legyen. Láthatóan nagy kedvvel dolgozik az edzéseken a keretbe hosszabb szünet után visszatért Vadócz Krisztián.

„Mi, játékosok is igyekszünk jobban megismerni egymást, illetve egymás erényeit. Eltérő a felkészültségi szint, hiszen vannak, akiknek még el sem kezdődött a szezon. A lényeg azonban az, hogy megismerjük egymást, és a jó körülmények között több figurát is begyakoroljunk” – kezdte helyzetértékelését a dán Odense légiósa.

Magyarország március 5-én felkészülési mérkőzés keretében Finnország válogatottjával mérkőzik meg, amelyen előreláthatólag Vadócz Krisztián is bizonyíthat.

„Már várjuk a márciusi, finnek elleni mérkőzést – folytatta Vadócz Krisztián. – A legutóbbi találkozónk idején építették újjá a csapatukat, de már akkor is küzdős, harcos együttes benyomását keltették. Akkor is nehéz dolgunk volt, most is az lesz. Számunkra különösen fontos ez a találkozó, hiszen mindenki megpróbálja majd megmutatni, hogy helye van a csapatban. Én is be akarom bizonyítani, hogy érdemes velem számolnia a kapitány úrnak.”

Forrás:MLSZ TV

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik