Válogatott: Nem hallottam a magyarok érdeklődéséről - Eriksson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.25. 10:17
null
Sven-Göran Erikssont (jobbra) nem kereste meg a magyar szövetség? (Fotó: Action Images)
Sven-Göran Eriksson nem hallott arról, hogy ő a Magyar Labdarúgó-szövetség egyik kiszemeltje a magyar szövetségi kapitányi tisztségre. Legalábbis erről ír az rtlnieuws.nl hírportál, amely a svéd szakember Expressnek adott nyilatkozatából idéz.

„Erről nem hallottam semmit. Különben is, jelenleg nagyon jó munkám van" – mondta Eriksson az Expressennek a magyar szövetségi kapitányi pozícióval kapcsolatban.

A cikk megfogalmazása szerint a Guangcsu R&F-nél dolgozó svéd szakember – akinek 2014 decemberéig van szerződése a kínai csapattal – ezután azért „nyitva hagyta” a kérdést, hogy egyáltalán érdekelné-e a szövetségi kapitányi pozíció Magyarországon.

Mint ismert, Egervári Sándor a Hollandiában elszenvedett 8–1-es vereség után mondott le a magyar kapitányi tisztségről. Az MLSZ az Andorra elleni selejtezőre Csábi Józsefet kérte fel ideiglenes kapitánynak, a végleges megoldást azóta keresi.

Korábban a Svédországban élő labdarúgóedző, Móré Imre az M1-nek úgy nyilatkozott, hogy Eriksson a legszűkebb jelöltlistán lévő három szakember egyike, s várja Csányi Sándor MLSZ-elnök hívását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik