U19-es válogatott: Zsótér mégsem debütál a németek ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.14. 15:20
Bokasérülés miatt kihagyja a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es magyar labdarúgó-válogatott Németország elleni mai felkészülési mérkőzését Zsótér Donát, a Videoton középpályása. A 17 esztendős játékos az első meccsét játszhatta volna a Mészöly Géza vezette nemzeti csapatban – számolt be róla a vidi.hu.

„Nagyon örülök, hogy meghívást kaptam az U19-es válogatottba. Sajnos azonban a hétfői edzésen egy rossz mozdulatot követően aláfordult a bokám, emiatt nem is tudtam a válogatottnál maradni. Csütörtök reggel megyek kontrollra a kórházba. Csalódott vagyok, mert óriási dolog lett volna, ha a németek ellen bemutatkozhattam volna az U19-es válogatottban. Azonban nincs mit tenni, ilyen a futball. Géza bá' (Mészöly Géza, az U19-es válogatott szövetségi edzője – a szerk.) egyébként biztosított arról, hogy a jövőben is számít rám. Remélem, szeptemberben tényleg debütálhatok ennek a korosztálynak a válogatottjában” – nyilatkozta klubja hivatalos honlapjának Zsótér Donát.

Az első vizsgálatok szerint Zsótér bokasérülése nem súlyos, és ha a mai kontrollvizsgálat is jó eredményt mutat, akkor minden esély megvan arra, hogy a jövő héten már ismét teljes értékű munkát végezhet a fiatal támadó.

A Magyarország–Németország előkészületi találkozó 18 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik